Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ

17:37 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ στο χθεσινό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που είχε ως σκοπό να βοηθήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Από νωρίς το πρωί (10:00) μέχρι το απόγευμα (18:00) βρέθηκαν στην ακαδημία Μπατίστα στο Μενίδι που συνεργάζεται με την ακαδημία της Ένωσης, οι μικροί αθλητές απ' όλες τις ακαδημίες των κιτρινόμαυρων μαζί με τους γονείς τους. Τα ΑΕΚόπουλα πήραν μέρος σε μίνι τουρνουά των 15 λεπτών με νικήτριες να βγαίνουν όλες οι ομάδες, αφού στόχος

ήταν να παίξουν τα παιδιά ποδόσφαιρο, να χαμογελάσουν με την ψυχή τους (πράγμα που έγινε), ενώ στο τέλος άπαντες παρέλαβαν τα μετάλλιά τους.
Το «παρών» έδωσαν και βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Ντανιέλ Μπατίστα και Σπύρος Οικονομόπουλος, ο Ιβάν Ρούσεβ (νυν παίκτης του Πανελευσινιακού και πρώην του Δικεφάλου) και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής αρχής της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Θεόδωρος Μανωλεδάκης.
Aρκετά ήταν τα είδη πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκαν για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Το μήνυμα που πέρασαν οι άνθρωποι της ακαδημίας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ είναι «βάζουμε πολλά γκολ, προσφέρουμε αγάπη στα παιδιά μας», πράγμα που συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα