Από ένα ημίχρονο στο «Σαν Σίρο»

15:40 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μοιρασιά στο Μιλάνο, με τις Ίντερ και Λάτσιο να μένουν στο 2-2.

Η Λάτσιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας της Ίντερ, ο Άντερσον με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 5ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έπιασε το μονοκόμματο από πλάγια δεξιά, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 12' ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Γκουαρίν. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Ναγκατόμο πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 37' ο Άντερσον

μετά από εξαιρετική ενέργεια, έκανε το 2-0 με ιδανικό πλασέ.

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 66ο λεπτό ο Κόβασιτς με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, μείωσε σε 2-1, ενώ στο 80' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπονατσόλι, ο Ντ'Αμπρόζιο έστρωσε με το στήθος στον Παλάσιο που από κοντά έκανε το 2-2.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο (90+1' Καμπανιάρο), Ρανόκια, Ζουάν, Ναγκατομο, Γκουαρίν (75' Μπονατσόλι), Κόβασιτς, Κουζμάνοβιτς, Ντοντό (46' Μεδέλ), Ικάρντι, Παλάσιο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ντε Φρι, Μπάστα, Τσάνα, Ραντου, Λούλιτς (65' Ονάζι), Λεντέσμα (82' Γκονζάλες), Παρόλο, Άντερσον, Κλόζε (56' Τζόρτζεβιτς), Μάουρι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 3-3
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια

Απίστευτη ματσάρα στο «Ατζούρι Ντ'Ιτάλια» με τις Αταλάντα και Παλέρμο να μένουν στο 3-3.

Η Παλέρμο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό ο Ριγκόνι έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Βάσκες. Η Αταλάντα δεν πρόλαβε να συνέλθει και στο 15' δέχτηκε κι άλλο τέρμα. Αυτή τη φορά ο Βάσκες από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με όμορφο σουτ, διαμόρφωσε το 2-0. Η Αταλάντα ανέβηκε και κατάφερε στο 40ο λεπτο να μειώσε με το πέναλτι του Ντένις, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βάσκες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πάρα πολύ δυνατά και στο 55' μείωσε σε 3-2 με τον Μοράλες.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Νραμέ, Στεντάρντο, Τσαπακόστα, Μπεναλουάν, Τσιγκαρίνι, Μοράλες, Καρμόνα, Μπαζέλι (55' Γκόμες), Ντένις (83' Ντ' Αλεσάντρο, Μποάκι (46' Μπιάνκι)

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μοργκανέλα, Αντζέλκοβιτς, Μουνιός, Γκονζάλες, Λαζάαρ, Μπαρέτο (69' Ντέλα Ρόκα), Μαρέσκα (89' Μπελότι), Ριγκόνι (75' Μπολτζόνι), Βάσκες, Ντιμπάλα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΕΜΠΟΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Στο 1-1 κόλλησε η Φιορεντίνα κόντρα στην Έμπολι

Στο 7' και στο 12' τα σουτ του Βαλέρο πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 15' ο Σέπε είπε όχι σε σουτ του Κουαδράδο. Και τελικά στο 44ο λεπτό ο Βάργκας με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους «βιόλα».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν με όμορφο γκολ του Τονέλι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Γκονζάλο, Βάργκας (82' Αλόνσο), Πισάρο, Κουαδράδο, Φερνάντες, Σάβιτς, Χοακίν (67' Ακουϊλάνι), Μπασάντα, Βαλέρο, Γκόμες (82' Ελ Χαμνταουί)

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Βαλδιφιόρι, Μακαρόνε (72' Μχελίντζε), Σινιορέλι, Ταβάνο (61' Πουτσιαρέλι), Κρότσε Βέρντι (55' Ζιελίνσκι), Ρουί, Χισάι, Ρουγκάνι, Τονέλι

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 2-2 έμειναν Σαμπντόρια και Ουντινέζε και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η Σαμπντόρια μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Ομπιάνγκ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Ουντινέζε ανέβασε στροφές και στο 31' έφερε στα ίσα το σκορ με τον Γέιχο. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Σαμπντόρια, η Ουντινέζε πήρε κεφάλι στο σκορ στο 34' με τον Ντανίλο.

Η Σαμπντόρια πίεσε στην επανάληψη και στο 61ο λεπτό ο Γκαμπιαντίνι έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 80' η Ουντινέζε είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά το σουτ του Γέιχο σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στο 88΄αποβλήθηκε ο Ερτό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Ντε Σιλβέστρι (89' Κατσιατόρε), Γκασταλντέλο, Μεσμπά, Παλόμπο, Ρεγκίνι, Σοριάνο, Ομπιάνγκ (81' Μπεργκέσιο), Οκάκα, Έντερ, Γκαμπιαντίνι

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Πασκυάλε (74' Σίλβα), Ντανίλο, Ερτό, Πίντζι, Βιντμέρ, Κονέ, Βαγκουέ, Μπαντού, Θερό (8' Ντι Νατάλε), Γέιχο (81' Φερνάντες).

ΤΟΡΙΝΟ-ΤΖΕΝΟΑ: 2-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Χρυσό τρίποντο πήρε η Τορίνο, που κέρδισε με 2-1 την Τζένοα.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Λαμάνα είπε όχι σε σουτ του Μαρτίνες, ενώ στο 10' ήταν η σειρά του Ζιλέ να αποκρούσει το σουτ του Μπερτολάτσι. Και τελικά στο 43ο λεπτό ο Φαλκέ με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Ωστόσο στην επανάληψη η Τορίνο μπήκε πολύ δυνατά και στο 52ο λεπτό ο Γκλικ έφερε στα ίσα το σκορ. Τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του Τορίνο έδωσε και πάλι ο Γκλικ με όμορφο γκολ στο 63ο λεπτό.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Μαξίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Μολινάρο (59' Πέρες), Γκάτσι, Φάρνερουντ (83' Φάρνερουντ), Ελ Καντουρί, Νταρμιάν, Μαρτίνες, Αμάουρι (68' Κουαλιαρέλα)

ΤΖΕΝΟΑ: Λαμάνα, Ρονκάλια, Μπουρδίσο, Μαρκέζε (61' Ίτσο), Ρόζι (48' Ντε Μάιο), Ρινκόν, Μπερτολάτσι (46' Γκρέκο), Στουράρο, Αντονέλι, Φαλκέ, Μάτρι

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ-ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: BENTEGODI

Στο ντέρμπι της Βερόνα, η Κιέβο πήρε σπουδαία νίκη επί της Ελλάς με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Αλμπέρτο Παλόσκι με κεφαλιά στο 81ο λεπτό σε μια φάση όπου φαίνεται πως ο σκόρερ είναι σε θέση οφσάιντ.
Στη βασική ενδεκάδα της Ελλάς Βερόνα βρέθηκαν και οι τρεις Έλληνες, Μόρας, Ταχτσίδης και Χριστοδουλόπουλος αλλά το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε με κατεβασμένα κεφάλια καθώς η ομάδα τους δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε και στο τέλος το "πλήρωσε".
Για την Κιέβο Βερόνα ήταν πολύτιμη αυτή η νίκη γιατί τις επέτρεψε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Ροντρίγκεζ, Μάρκες, Μόρας, Χάλφρεντσον (85' Σαβιόλα), Χριστοδουλόπουλος, Μπρίβιο, Μάρτιτς (44' Γκονζάλες), Ταχτσίδης, Τόνι (69' Λόπεζ), Νενέ
ΚΙΕΒΟ ΒΕΡΟΝΑ: Μπιζάρι, Γκαμπερίνι (74' Νταϊνέλι), Σέζαρ, Φρέι, Ζουκάνοβιτς, Ραντοβάνοβιτς, Ίζκο, Μπίρσα (58' Σκελότο), Χετεμάι, Παλόσκι, Μεγκιορίνι (64' Πελισιέρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα