Το έκανε ντέρμπι η ΑΕΚ

21:53 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

Αγχώθηκε, αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση αν και προηγήθηκε με άνεση με 2-0 σετ απέναντι στο Μαρκόπουλο, παρουσίασε νωθρή εικόνα στη συνέχεια και έδωσε δικαιώματα στους αντιπάλους. Τελικά νίκησε με 3-1 σετ και κρατάει μόνο το αποτέλεσμα και την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος της Α1.

Το ματς

Η ΑΕΚ

ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ωραίους συνδυασμούς σε μπλοκ και υποδοχή κατάφερε να χτίσει εύκολα μια διαφορά και να πανηγυρίσει το πρώτο σετ με εξαιρετική άνεση.
Στην πορεία, ο καλός ρυθμός των κοριτσιών διατηρήθηκε. Οι «κιτρινόμαυρες» παρουσίασαν πολύ καλή επίθεση, αλλά και άμυνα και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα, αφού το Μαρκόπουλο δεν μπορούσε να αντιδράσει. Έτσι, το 2-0 δεν προξένησε καμία εντύπωση.
Στο τρίτο σετ όλα άλλαξαν και το Μαρκόπουλο βρέθηκε σε θέση ισχύος, αφού εκμεταλλευόμενο την νωθρή εικόνα της Ένωσης, πίεσε κι έφερε το ματς στα μέτρα του με αποτέλεσμα να μειώσει σε 2-1 σετ.
Άσχημα το ξεκίνημα της ομάδας του Απόστολου Οικονόμου και στο τέταρτο σετ. Εκεί, οι φιλοξενούμενες διατήρησαν τον ρυθμό και με την ψυχολογία που τους έδωσε το 2-1 στα σετ κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικές και πάλι (15-19). Η Ένωση δεν τα παράτησε, όμως και δικαιώθηκε, αφού με το 20-20 κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και έφτασε στην κατάκτηση του σετ και του αγώνα με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-15, 25-17, 15-25, 25-21.

ΑΕΚ (Οικονόμου): Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου ,Γιόσοβιτς.

Μαρκόπουλο (Ορφανός): Ψωμά,Σάντερς , Λιάγκη, Γιαννέλου, Γεωργιάδου, Βαρουδάκη ,Μεθενίτη -λ) / Δικαιούλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα