Κάζο για ΠΑΟΚ

21:29 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: 2-0

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Διαιτητής: Μάνταλος

Όταν δεν μπορείς να σπρώξεις την μπάλα στα δίχτυα, αυτά παθαίνεις... Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά τελικά ο Πανιώνιος

πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 και πήρε ανάσα.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό έφτασε στο γκολ. Ο Λάζνικ εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του ΠΑΟΚ κοιμήθηκε και ο Αραβίδης με προβολή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάρισε στο 12', καθώς ο γυριστό σουτ του Αθανασιάδη, τράνταξε το δοκάρι του Πανιωνίου (βρήκε και ο Ανέστης), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, η κεφαλιά του Βίτορ έφυγε μόλις άουτ. Στο 22' ο Λάζνικ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κολοβού. Στο 33' ο Ανέστης μπλόκαρε την κεφαλιά του Κατσουράνη και στο 34' ο Αυλωνίτης έκοψε πάνω στη γραμμή τη νέα κεφαλιά του Κατσουράνη.

Στο 58ο λεπτό ο Σπυρόπουλος δεν μπόρεσε εξ επαφής να νικήσει τον Ανέστη, που έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 61' ο Πανιώνιος έκανε το 2-0 με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λάσνικ. Στο 68' ο Κίτσιου έβγαλε όμορφα για τον Στοχ, που έκανε τραγικό κοντρόλ και δεν μπόρεσε να μειώσει, ενώ στο 71' ο Ανέστης νίκησε τον Σαλπιγγίδη σε τετ α τετ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (70' Ντούνης), Παντίδος, Κουλουχέρης, Λάσνικ (81' Μπούζας), Αραβίδης, Γιάννου

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Βίτορ, Σπυρόπουλος (60' Λίνο), Τζιόλης, Λάζαρ (60' Μάρτενς), Κατσουράνης, Λούκας, Στοχ (70' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα