Απόρθητο το κάστρο... (VIDEO)

20:51 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 4-2
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Τελικά τα νέο στάδιο έδωσε τεράστια ώθηση στη «Μεγάλη Κυρία» και αυτό φαίνεται κι εκ του αποτελέσματος. Από το Σεπτέμβριου του 2011 που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, η Γιουβέντους μετρά δύο σερί πρωταθλήματα, έχει χάσει μόλις δύο ματς μέσα στο Τορίνο και φέτος έχει το απόλυτο 10 στα 10. Τελευταίο θύμα της Γιούβε, η Σαμπντόρια την οποία κέρδισε με 4-2και διατήρησε τη διαφορά της από τη Ρόμα στο +8.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ντα Κόστα είπε όχι σε πλασέ του Γιορέντε, ενώ στο

13' οι διαδοχικές προσπάθειες του Κιελίνι κόντραραν σε σώματα και στη συνέχεια ο Μαρκίζιο σούταρε ψηλά άουτ. Τελικά η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, καθώς ο Πογκμπά έστρωσε στον Βιδάλ που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Η «μεγάλη Κυρία» διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του Γιορέντε στ 24ο λεπτό, ενώ στο 26' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Μουστάφι και το ίδιο έκανε και ο Ντα Κόστα στο 27' σε προσπάθεια του Τέβες. Η Σαμπντόρια μπήκε ξανά στο ματς στο 38ο λεπτό, καθώς ο Μπαρτζάλι με αυτογκόλ έκανε το 2-1, αλλά μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Βιδάλ με πέναλτι έκανε το 3-1.

Στο 47ο λεπτό ο Γκαμπιαντίνι έκανε το μακρινό σουτ, αλλά ο Μπουφόν έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 60' ο Μπουφόν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντε Σιλβέστρι. Στο 62' ό Γιορέντε έχασε το άχαστο από κοντά και στο 69' μετά από κόρνερ, ο Γκαμπιαντίνι από κοντά πλάσαρε τον Μπουφόν για το 3-2. Στο 71' η σέντρα σουτ του Ασαμόα παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Ντα Κόστα, ενώ στο 73' το μακρινό σουτ του Γκαμπιαντίνι, σταμάτησε στο δοκάρι της Γιουβέντους. Ωστόσο στο 78ο λεπτό ο Πολ Πογκμπά με τρομερό δεξί σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-2 για τη Γιουβέντους.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Βιδάλ, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Ασαμόα (80' Πελούζο), Λιχτστάινερ Γιορέντε(86' Koυαλιαρέλα), Τέβες (80' Τζιοβίνκο)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Μουστάφι (52' Κόστα), Γκασταλντέλο, Ρεγκίνι, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Γκαμπιαντίνι, Μπιάρνασον (46' Ρενάν), Βζόλεκ, Έντερ.

ΡΟΜΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 3-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Ρόμα επί της Λιβόρνο κι ελπίζει σε κάποιο στραβοπάτημα της Γιουβέντους.

Μόλις στο 6ο λεπτό η Ρόμα πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Ντέστρο από κοντά νίκησε τον Μπάρντι. Η Ρόμα πίεσε πολύ στη συνέχεια, έχασε μεγάλες ευκαιρίες καιστο 35ο λεπτό ο Στρούτμαν έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 50' ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Τοροσίδη, όπως έκανε και στο 62' σε σουτ του Πιάνιτς. Στο 69ο λεπτό το σουτ του Λιάγιτς έξυσε το δοκάρι της Λιβόρνο, ενώ στο 74' ο Μπάρντι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ναϊνγκολάν. Τελικά στο 78ο λεπτό ο Λιάγιτς μετά από ασίστ τ0υ Ναϊνγκολάν, έκανε το 3-0.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μπενάτια, Κάσταν, Ντοντό, Πιάνιτς (68' Ναϊνγκολάν), Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Λιάγιτς, Ντέστρο (79' Τότι), Ζερβίνιο (66' Φλορέντζι)

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Μπενάσι (80' Μοσκέρα), Πιτσίνι, Κετσερίνι (76' Λαμπρούγκι), Έμερσον, Βαλεντίνι, Μπαγιέ, Λούκι, Ντάνκαν (46' Μπόρχα), Σιλιγκάρντι, Παουλίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα