Στο παρά... πέντε ο Ατρόμητος

19:16 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Με δύο ευκαιρίες για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το ματς (7' και 8' με Φυτανίδη και Ναπολεόνι).

Το γκολ όμως πέτυχε ο ΠΑΣ στο 13' με εξαιρετική επιθετική προσπάθεια. Το γκολ «πάγωσε» τους

γηπεδούχους που έδειχναν να μην πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο και έβλεπαν τον ΠΑΣ να χάνει ευκαιρίες με τον Τζημόπουλο στο 23' και Τσάβες στο 32'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Παπάζογλου έκανε πιο επιθετικό τον Ατρόμητο. Ναπολεόνι στο 47', Ουμπίδες στο 57' και Κατσουράνης στο 61' είχαν κάποιες καλές στιγμές να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά οι προσπάθειές τους δεν έβρισκαν εστία.

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας και ουσιαστικά είχε κλείσει τους Γιαννιώτες στο ένα μισό του γηπέδου, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Βελλίδη. Ένας Βελλίδης ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε σημαντικές επεμβάσεις σε σουτ με αξιώσεις που δοκίμασαν σε όλο το ματς κυρίως οι Ναπολεόνι, Ουμπίδες.

Ο πρόσφατα Έλληνας Διεθνής πορτιέρο δεν έκανε το ίδιο και στο 85ο λεπτό, σε ένα σουτ του Πίτου Γκαρσία από τα 25 μέτρα, με τον Αργεντινό να φέρνει το ματς στα ίσια.
Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Καράσκο έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει την ανατροπή και να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη, με το 1-1 να είναι ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Μαρσελίνιο(63' Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος(46' Παπάζογλου), Ούμπιντες, Ναπολεόνι(78' Καράσκο)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης(53' Μπέριος), Τσουκαλάς, Μανιάς(64' Σαπαλίδης), Χαρίσης(78' Γιάκος), Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες

Keywords
Τυχαία Θέματα