Το σηκώνει με Τζεμπούρ

18:34 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΛΕΪ ΟΦ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εθνικός Άχνας-Δόξα Κ.: 0-2
(Ράμος 66', 75')

Mε σκόρερ τον Ντιόγκο Ράμος η Δόξα δημιούργησε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες (7-17) και κατάφερε να φύγει με το νίκη 2-0 από το Δασάκι. Νίκη προς... παραμονή για την ομάδα της Κατωκοπιάς που ήταν καλύτερη από τον Εθνικό.Έχασαν ευκαιρίες που στοίχισαν οι Κυανόλευκοι.

Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ: 1-1
(Βιλέλα 23'-Σταύρου 3')

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της

πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ και στους δύο ομίλους, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στο «Αμμόχωστος».

Ο Σταύρου στο 2' έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους «ερυθρόλευκους» να ισοφαρίζουν στο 23' με τον Γκλέισον Βιλέλα.

Οθέλλος Α.-Αγία Νάπα: 2-2
(Τιάγκο 28', Γκριν 74'-Χάμπερ 11', Μάρτσεφ 58')

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, πολύ καλό ρυθμό και τέσσερα πανέμορφα γκολ, Οθέλλος και Αγία Νάπα εξήλθαν ισόπαλες 2-2, ένα σκορ που περισσότερο άφησε ικανοποιημένους τους «πορτοκαλί» παρά την ομάδα της Αθηαίνου, η οποία παρέμεινε στην τελευταία θέση μετά και την νίκη της Δόξας επί του Εθνικού.

ΑΠΟΕΛ-Ερμής Α.: 3-0
(Λάνιγκ 23', Τζεμπούρ 37', 47')

Γνώριζε από χθες ότι με νίκη θα επέστρεφε ξανά στην κορυφή και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε με 3-0 σε βάρος του Ερμή στο ΓΣΠ και πέρασε και πάλι σε θέση οδηγού στην κούρσα του τίτλου μετά το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έβαλαν βάσεις για τη νίκη από το πρώτο μέρος, χάρη στα γκολ των Λάνιγκ και Τζιμπούρ σε 24' και 37' αντίστοιχα. Ο Αλγερινός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 47' καθάρισε το παιχνίδι και κλείδωσε την επιστροφή της ομάδας του Τόρστεν Φινκ στην πρώτη θέση του πίνακα με δύο βαθμούς περισσότερους από τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΕΛ (Φινκ): Πάρντο, Αρτυματάς, Αμορίν, Κακά, Ρίισε (80' Αντωνιάδης), Βινίσιους, Λάνιγκ, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ (57' Αλωνεύτης), Ναφίου, Τζιμπούρ (67' Παπαφώτης).

Ερμής (Οκκάς): Χρυσοστόμου, Λόπες, Ζάρκοβιτς, Χριστοφή, Σαμάρας (72' Δημητρίου), Παουλίνιο, Κατσιατής, Τούρκο, Κούρου (57' Κοντονικόλας), Μανού, Παπαθανασίου (68' Τόφας).

Keywords
Τυχαία Θέματα