Σμιντ: Στα πέναλτι μας έλειψε η συγκέντρωση και η ψυχραιμία

07:53 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη "ρώσικη ρουλέτα" με τον Ρότζερ Σμιντ να υποστηρίζει πως από την ομάδα του έλειψε η συγκέντρωση και η ψυχραιμία στη διαδικασία των πέναλτι.
Μετά το τέλος του αγώνα στο "Βιθέντε Καλδερόν", ο Γερμανός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν δήλωσε: "Θέλω να συγχαρώ την Ατλέτικο. Μπορεί να μην ήταν παιχνίδι του υψηλότερου επιπέδου αλλά και οι δυο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Συγχαίρω και την ομάδα μου. Υπερασπιστήκαμε το προβάδισμά μας και κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε μια νεανική ομάδα με λίγη εμπειρία και

χάσαμε από την Ατλέτικο. Στα πέναλτι μας έλειψε η συγκέντρωση και η ψυχραιμία".
Για το σκληρό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Σμιντ δήλωσε: "Το ότι η Ατλέτικο παίζει με αυτό τον τρόπο είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτή η νοοτροπία που έχουν και η διάθεση να παλέψουν είναι πολύ θετική".
Ο Σμιντ μίλησε και για το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά τον αποκλεισμό αλλά και για τις επιλογές του στο ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι: "Υπήρχε πολύ μεγάλη ησυχία στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς την απογοήτευση. Αλλά όλοι τους έδωσαν τα πάντα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Στα πέναλτι βρήκα πέντε εθελοντές. Δοκίμασα να βάλω μια ασφαλή επιλογή σαν πρώτο εκτελεστή, αλλά στο τέλος δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να εκτελέσουν πέναλτι πάλι οι ίδιοι και το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό".
Τέλος, ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε για το πού μπορεί να φτάσει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ: "Μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα