Preview 26ης αγωνιστικής

00:00 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00 NS3

Για την εξ αναβολής 28η αγωνιστική ανοίγει η αυλαία στην Κρήτη με το ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι έχουν βουλιάξει και η προτελευταία θέση δεν τους αφήνει ελπίδες για παραμονή, ωστόσο θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη, ο Πανθρακικός χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, ειδικά μετά την τελευταία ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ:

Λόρια, Μπολάκης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Καλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Μονιάκης.

Πανθρακικός: -------

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00 NS2

ΠΑΣ και Πλατανιάς κοντράρουν τα ξίφη τους για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγικα. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να μείνει ψηλά στη βαθμολογία και χρειάζεται το τρίποντο. Ο Κριστιάν Τσάβες δεν ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρεί κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής .
Ενώ, ο Πλατανιάς που βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση επιθυμεί να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ο Παράσχος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζαραδούκα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Χαρίσης, Κρητικός, Ακόστα, Γιάκος, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Αυγενικού, Κοροβέσης, Μανιάς, Ίλιτς.

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ιτούα, Κάσιο, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μαχλελής, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Περιστερίδης, Τέτε και Τόρες.


SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 26η εξ αναβολής αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκα. Οι Ακρίτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό και γι' αυτό θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί για να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Φλίσκας και Μπέρτος που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους.
Ο Παναιτωλικός πάλι από την 5η θέση θέλει το διπλό για να παραμείνει ψηλά. Ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άλβες και Βιγιαφάνιες που γυμνάστηκαν ατομικά την Τρίτη, του Παπουτσογιαννόπουλου που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης αλλά και του Κούσα που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη:Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Βάλτερ, Μπέλιτς, Καπετάνος και Ράνος.

Παναιτωλικός: Ετζενγκέλε, Μύγας, Μορένο, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Βασιλείου, Λαζάρ, Κάπελ, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Γοδόι, Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Μήλιος, Μαλεζάς, Ράφαελ, Σκαραμοτσίνο.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15 NS3

Λερβαδειακός και Καλλονή κοντράρουν τα ξίφη τους στο εξ αναβολής ματς για την 26η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να είναι έτοιμοι να πάρουν ένα τρίποντο-ανάσα. Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως δεν έχει προβλήματα και προετοίμασε την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ενώ, η Καλλονή θέλει να φτάσει στο διπλό για να ανέβει κι άλλο στην κατάταξη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Λεβαδειακός:Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πίντερ, Κώτσιος, Μάγκας, Στάθης, Μιλιάζες, Πελέ, Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Μπουσταμάντε, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Πουλίδο, Μρντάκοβιτς.

ΑΕΛΚ: -------------


Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS2

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εργοτέλη για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς που δείχνο0υν να έχουν καταρρεύσει χρειάζονται τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Ενώ, ο Εργοτέλης που βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν και γνωρίζει πως το έργο του είναι δύσκολο. Απόντες θα είναι οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης και Γιουσούφ που γυμνάστηκαν ατομικά, ο Σαράνοφ που συνέχισε τη θεραπεία του αλλά και οι Λυκογιάννης, Καζναφέρης που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινές.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης Πίτσος, Λεονάρντο, Λουβιόν, Φίντελεφ, Γκορκς, Τζανακάκης, Ρέντζας, Μπόε - Καν, Χουλά, Καλέ, Γκέντσογλου, Χαντί, Μπρούνο, Κοζορώνης, Σολάρι, Ολαϊτάν, Τζίλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS7

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τη Βέροια σε ένα δύσκολο ματς, με τους κυανέρυθρους να επιθυμούν να φτάσουν στη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, ειδικά μετά το 0-0 με τον Πλατανιά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Αριέλ Ιμπαγάσα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.
Ενώ και η Βέροια που βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τον αντίπαλό της θέλει το διπλό για να αποσπαστεί περισσότερο στη βαθμολογία. Στα αγωνιστικά, ο Καμπαγιέρο έκανε για μια ακόμη μέρα ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Καλί, που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο. Παράλληλα, στη διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο τέθηκε και ο Ραούλ Μπράβο, που εξέτισε την ποινή του.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Γκέζος, Σιώπης, Μπούζας, Κολοβός, Φούντας, Μασούρας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μουζακίτης, Ιμπαγάσα και Κόρμπος.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Καλί, Νέτο, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός ρίχνουν την αυλαία του... πρώτου πιάτου για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες θέλουν να βγάλουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο, ώστε να φτάσουν στο τρίποντο και να μην απομακρυνθούν πολύ από την 5αδα. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει σε πέντε παίκτες, καθώς οι Τσέναμο, Καραμάνος, Λημνιός, Παπασπύρος, όπως και ο Αγκουαζί .
Από την άλλη, οι πράσινοι χρειάζονται το διπλό για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και να περιμένουν την απόφαση της έφεσης σχετικά με την αφαίρεση των τριών βαθμών. Δε θα αγωνιστεί ο Ντάνιελ Πράνιτς καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός και οι τιμωρημένοι Σίλντενφελντ, Μπούρμπος ενώ επέστρεψε ο Ζέκα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Γκαρσία, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Γεωργίου και Φυτανίδης.

ΠΑΟ: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης

Keywords
Τυχαία Θέματα