Σε γνωστά λημέρια ο Ζέμαν

16:02 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Πεσκάρα έστω και σαν αντίπαλος. Έχω πολύ θετικές αναμνήσεις που ήρθαν μαζί με πολύ θετικά αποτελέσματα. Θέλω να δω αν θα με υποδεχθούν θερμά. Πάντα έλεγα ότι η Ρόμα έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ιταλία αλλά αυτοί της Πεσκάρα είναι πολύ κοντά», τόνισε ο Ζέμαν.

Η Πεσκάρα θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Κριστιάνο Μπεργκόντι που πήρε τη θέση του Τζιοβάνι Στρόπα.

«Έτσι όπως το βλέπω μπορεί η Πεσκάρα να σωθεί. Ελπίζω να τη βοηθήσει η αλλαγή προπονητή αλλά όχι από αυτή την εβδομάδα. Δούλευα μαζί με τον Μπεργκόντι ως

παίκτες, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που είχε καλά αποτελέσματα στην Κλουζ στη Ρουμανία.
Μην ξεχνάτε ότι πέρσι όλοι έλεγαν ότι η Πεσκάρα θα έπεφτε κατηγορία αλλά τελικά ανέβηκε κατηγορία με περισσότερα από 90 γκολ. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα από το καλοκαίρι αλλά ακόμη ανησυχώ που είμαι αντίπαλος τους», υποστηρίζει ο Ζέμαν.

Η Ρόμα αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικής σταθερότητας και αυτό προβληματίζει τον 65χρονο τεχνικό.

«Είμαι χαρούμενος με τις εμφανίσεις αλλά όχι και με τα αποτελέσματα. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Γιουβέντους ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε κυρίως λόγω των λαθών μας. Η καλύτερη εμφάνιση μας ήταν κόντρα στη Μίλαν, αν και χάσαμε», σχολίασε.

Ο Ερίκ Λαμέλα και ο Μάρτεν Στεκέλεμπουργκ είναι τραυματίες, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι τιμωρημένος και ο Λεάντρο Καστάν αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα.

«Θα αποφασίσω την ενδεκάδα την τελευταία στιγμή. Στη θέση του Λαμέλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Νίκο Λόπεζ , τον Ματία Ντέστρο ή κάποιον άλλο επιθετικογενή μέσο. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τον Ντε Ρόσι. Ο Κάρλο Αντσελότι τον συμπαθεί όπως και πολλοί άλλοι αλλά προς το παρόν είναι παίκτης της Ρόμα.

Αν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Νταβίντ Πιζάρο; Έχουν περάσει σπουδαίοι παίκτες από την ομάδα. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα αλλά έχουμε ένα πλάνο στηριζόμενο σε νέους παίκτες».

Τέλος ο Ζέμαν κλήθηκε να σχολιάσει την επίθεση σε οπαδούς της Τότεναμ αυτή την εβδομάδα, με τις δύο συλλήψεις να σχετίζονται με άτομα που ανήκουν στους φανατικούς οπαδούς της Ρόμα αλλά αυτός αρνήθηκε:

«Δε θέλω να μιλήσω για κάτι τέτοιο επειδή δεν έχουν σε τίποτα σχέση με το ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα