Νίκες «αιωνίων» στο πόλο

15:32 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών, ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου και να επικρατήσει με 15-3 στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά σημειώνοντας την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον όταν μείωσε ο Τσαγκάρης σε 2-1, αλλά στα τελευταία 50'' του πρώτου οκτάλεπτου εξαφανίστηκε, αφού ο Ολυμπιακός

βρήκε δύο γκολ, με τον Βαγγέλη Δελακά και τον Χριστόδουλο Κολόμβο, έκανε το σκορ 5-1 και στη συνέχεια δεν κινδύνευσε σε καμία στιγμή.
Πλέον η πειραϊκή ομάδα μπορεί να στρέψει την προσοχή της στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Για το Παλαιό Φάληρο ήταν η δεύτερη ήττα κι έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας που κέρδισε στην πρεμιέρα στην Ηλιούπολη.
Tα οκτάλεπτα: 5-1, 5-0, 3-1, 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Κολόμβος 2, Γ. Φουντούλης 3, Μάλιαρακ 2, Καπότσης 2, Μπλάνης 1, Μάζης 1, Ντόσκας 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Λούδης): Τσαγκάρης 1, Ενλο 1, Ξενάκης 1.

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και για τον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε δύσκολα των Χανίων με 9-7. Αξίζει να σημειωθεί πως τα επτά από τα 16 γκολ που μπήκαν συνολικά σημείωσαν ο 36χρονος Γιώργος Αφρουδάκης του Παναθηναϊκού και ο 37χρονος Αντώνης Βλοντάκης με τον 39χρονο Μανούσο Βιζυράκη της ομάδας των Χανίων.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός πήρε μια διαφορά δυο τερμάτων την οποία κράτησε μέχρι το τέλος. Ο Αφρουδάκης με τα δυο γκολ που πέτυχε έφτασε τα δέκα για φέτος και τα 1477 συνολικά στην Α1 ενώ από τα Χανιά ο Βλοντάκης με τα τρία τέρματα που σημείωσε έφτασε τα έξι στο εφετινό πρωτάθλημα και τα 972 συνολικά. Τέλος ο Μανούσος Βιζυράκης με τα δυο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 871 συνολικά στην Α1 και είναι στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 3-1, 3-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν., Κουρλιάφτης 1, Παπαδόγκωνας 3, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης, Δερμιτζάκης Χρ. 2, Φώσκολος, Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος.
ΧΑΝΙΑ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Κοκόνας, Σαρτζετάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 2, Δασκαλάκης, Βιζυράκης 2, Βλοντάκης 3, Μιγιάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα