A1 | Σκαραφίγκας: "Καλύτερος ευρωπαίος γκαρντ ο Σπανούλης"

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας, ήταν φιλοξενούμενος στο JUMP SHOOT του Σαββάτου στο ΑΡΤ και μίλησε για την ομάδα αλλά και τους δύο "αιωνίους".

Για τον Πανελευσινιακό:"Είναι νωρίς για όλες τις ομάδες. Θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω σαν ουσία μέχρι στιγμής. Σαν προσπάθεια, όμως, είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Χιουζ έχει τελειώσει, ο Ραϊβιο είναι εκτός ομάδας. Ψάχνουμε έναν ξένο ψηλό.

Εμπιστευτήκαμε

τον Λιακόπουλο αντί να πάρουμε ξένο στην θέση του και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μαζί με τον Παππά του Πανιωνίου. Η παρουσία του κόσμου μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική".

Για τον Παναθηναϊκό: "Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ηταν εντυπωσιακός με την Καντού για ένα ημίχρονο, αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα, που είχε. Οσο ανεβαίνει ο Διαμαντίδης, ο Παναθηναϊκός θα βρίσκει τον ρυθμό του. Ο Μπράμος ήταν ευχάριστη έκπληξη στο ματς με την Καντού. Για μένα ο Ματσιούλις έχει κάνει την υπέρβαση σε σχέση με αυτό, που περίμενα. Παίζει σε πολλές θέσεις".

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα κλικ παραπάνω από όλους. Ο Πάουελ είναι ποιοτική προσθήκη. Ο Περπέρογλου έλειπε από τον Ολυμπιακό και βοηθάει τον Παπανικολάου. Ο Μαυροειδής είναι πανέξυπνος. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στα φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ο Παπανικολάου και από τα αποδυτήρια να πετάξει την μπάλα, θα μπει. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι, θα τον χάσουμε...".

Keywords
Τυχαία Θέματα