«Πιάσαμε πάτο»

14:51 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Από το ξεκίνημα της σεζόν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο για την Μίλαν, σε Ιταλία και Ευρώπη, με τον Ρικάρντο Μοντολίβο να μην διστάζει να παραδεχτεί πως κάποια στιγμή η ομάδα είχε φτάσει στον πάτο εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του για ανάκαμψη.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο διεθνής μέσος τόνισε: "Κάποια στιγμή πιάσαμε πάτο, αλλά αυτό μας έκανε πολύ καλό. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες ενωμένοι και σε περιπτώσεις σαν αυτή στο τέλος εμείς οι ποδοσφαιριστές βγαίνουμε πιο ενωμένοι από ποτέ και θα το δείξουμε στον

αγώνα με την Γιουβέντους".
Ο Μοντολίβο αναφερόμενος στα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα της Μίλαν πρόσθεσε: "Σίγουρα μπορούσαμε να χάσουμε το χαρακτήρα μας αλλά το ντεπόζιτο μας πρέπει να είναι γεμάτο. Αν το έχουμε γεμίσει, είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τώρα. Είμαι στο πλευρό του προπονητή και του συλλόγου, νομίζω ότι ένας ηγέτης μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ασφαλέστερα από τον καθένα".
Για το γεγονός πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε πρόσφατα πως του θυμίζει τον Αντρέα Πίρλο, ο Μοντολίβο σχολίασε: "Δεν ανησυχώ όταν συγκρίνομαι με τον Πίρλο γιατί είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Είμαι περισσότερο οργανωτής των επιθέσεων ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να ανακτήσω την κατοχή της μπάλας. Ο Αντρέα λατρεύεται για όλα αυτά που έχει κάνει στην Μίλαν και για αυτό δεν με ανησυχεί καθόλου όταν με συγκρίνουν με αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα