Πέρασε η ΑΕΚ!

19:35 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πέταξε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ένωσης, μετά τη νίκη της με 3-1 σετ επί του Κολλεγίου Αθηνών πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Επόμενος αντίπαλος για τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ο Φοίνικας Σύρου και η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις

30 Ιανουαρίου.

Το ματς

H AEK ξεκίησε δυνατά, αφού γνώριζε πως έχει απέναντι της έναν δυνατό αντίπαλο και δεν θα έπρεπε να του δώσει χώρους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν, έτσι να πάρουν προβάδισμα στα σετ μετά από ένα συγκλονιστικό ματς και να φτάσουν στο 1-0 στα σετ (33-31). Στη συνέχεια, μια μικρή χαλάρωση έδωσε τη δυνατότητα στο Κολλέγιο να πάρει προβάδισμα και να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ, αλλά οι παίκτες του Γιώργου Κλαρούδα ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Έτσι, με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και πολύ καλή συνεργασία όλων των παικτών σε άμυνα και επίθεση ήρθε η πολυπόθητη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 33-31, 18-25,25-19,25-18

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σασάτη, Κρέτσης, Αλεξίου, Σαμαντάς, Ρουμελιωτάκης, Καπίρης, Κάπελας (λ), Αναστασίου, Μιχαλόπουλος, Φραγκιαδάκης Ε.

Κολλέγιο (Καραμαρούδης): Κοτσιλιάνος, Νάνος, Αριστόπουλος, Σαμουήλης, Ζουπάνης, Μάντζιος, Πολυμερόπουλος (λ), Γκόρτσανιουκ, Κατσαούνης, Σωτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα