Ώρα Ευρώπης για Αστέρα Τρίπολης

09:21 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει ελπίδες πρόκρισης θέλει να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ο Αστέρας Τρίπολης που αντιμετωπίζει στο Αζερμπαϊτζάν την Ίντερ Μπακού στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάκη Τσιώλη, να ξέρει πως η ομάδα του δεν είναι 100% έτοιμη και να θέτει ως πρώτο

στόχο την κατοχή μπάλας ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του και να συνηθίσουν στον πλαστικό χλοοτάπητα και να "διαβάσουν" το παιχνίδι του αντιπάλου.
Ο Αστέρας Τρίπολης θα παραταχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, με τον Μπαντή κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Τσαμπούρη, αριστερό μπακ τον Πιπίνη και στόπερ τον Χουανίτο με τον Μπαρτολίνι. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Ναβάρο και Ράγιος και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Περόνε θα είναι ο Μπακασέτας. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Φορμίκα Κουρμπέλης, Άλβαρες, Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον και Ντινιωτάκης.
Η Ίντερ Μπακού θα αγωνιστεί με τους Λομάια, Αμπντουλαγιέ, Λέβιν, Αβραμίτζε, Γκεοργκιέφσκι, Νιάσε, Καντελάκι, Ντασντεμίροφ, Μαμάντοφ, Αντάμοφ, Τσχαντάντζε.
Ο Ούγγρος Φαμπιάν Μίχαλι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ενώ η ρεβάνς θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Τρίπολη. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Αστέρας Τρίπολης θα βρίσκεται στους αδυνάτους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα