Δεν πάει ΟΣΦΠ ο Ροντρίγκες

08:52 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Ολυμπιακό καλά θα κάνουν να ξεχάσουν τον Πατρίσιο Ροντρίγκες καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Αργεντινής "OLE", η Ιντεπεντιέντε συμφώνησε να παραχωρήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό στην Σάντος.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: "Ο Πατίτο Ροντρίγκες τελικά δεν θα πάει στην Ελλάδα, αλλά στην Σάντος του Νεϊμάρ, η οποία δίνει 4 εκατομμύρια δολάρια. Στην Ιντεπεντιέντε η εξέλιξη αυτή την κάνει

ευτυχή αφού θα πάρει πολλά χρήματα ώστε να κάνει μεταγραφές και να μειώσει το έλλειμμα της. Στην Βραζιλία είχε πάει ήδη και ο Μπουρίτο Μαρτίνες (Κορίνθιανς). Ας αφήσουν κάποιον... Πάντως το μόνο που είχε να κάνει ο Παπίτο Ροντρίγκες ήταν να αλλάξει το αεροπορικό εισιτήριο. Τελικά ο προορισμός δεν θα είναι η Ελλάδα, από όπου ο Ολυμπιακός είχε κάνει την καλύτερη πρόταση, αλλά η αργεντίνικη αποικία που δημιουργείται στην Βραζιλία. Η νέα του ομάδα θα είναι η Σάντος του Νεϊμάρ. Την Ιντεπεντιέντε τελικώς την ικανοποίησε η πρόταση της βραζιλιάνικης ομάδας που δίνει μετρητά 4 εκατομμύρια δολάρια. Η ελληνική ομάδα έδινε 1.5 εκατομμύριο για το 50% και έσβηνε παράλληλα και το χρέος από την μεταγραφή του Νούνιες. Η προσφορά της Σάντος όμως ήταν ανώτερη".
Μάλιστα σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε, Χαβιέρ Καντέρο, τόνισε: "Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σάντος για τον Ροντρίγκες. Είναι κάτι που το αξίζει ο μικρός".

Keywords
Τυχαία Θέματα