Ο Παπαδόπουλος... καθάρισε για ΠΑΟΚ

19:09 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης. Μέτριο το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να ανοίγουν

στο σκορ στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού. Στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πιο δυνατά. Αφού ο Κυριακίδης με δύο επεμβάσεις της... αρνήθηκε το δεύτερο γκολ τελικά αυτό ήρθε στο 54' με τον Παπαδόπουλου να σκοράρει αυτή τη φορά με γυριστό σουτ. Στο 73' η Ξάνθη μείωσε χάρη στο τραγικό λάθος του Τζαβέλλα που ουσιαστικά έβγαλε ασίστ στον Κλέιτον και αυτός έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις Αθανασιάδης και Μπέρτος λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Μετά τη λήξη του αγώνα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κυνήγησε τον Μπέρτο στη φυσούνα.

ΠΑΟΚ (Γ.Χ.Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης (46'Νομπόα), Μακ (75'Κιτσίου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (69'Γκολάσα), Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκομσί (46'Μπέρτος), Γούτας, Παπάζογλου, Μπαξεβανίδης, Παπαστεργιανός (46'Βασιλακάκης), Ομπόντο, Λουσέρο, Σίλβα Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος (66'Ράνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα