Στα πλέι-οφ με απίστευτο θρίλερ η Λάρισα

17:11 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Απόλλων 1926 - Αγροτικός Αστέρας 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Καλαμαριάς

Με 2-0 επικράτησε ο Αγροτικός Αστέρας του Απόλλωνα και τον έστειλε από νωρίς στη Γ' Εθνική. Ο Βελλίνης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ευόσμου και το 2-0 έγινε με αυτογκόλ στο 68ο λεπτό.

Απόλλων 1926 (Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης(71' Δήμου), Καράμπελας(61' Κωστούλας), Φιγκερόα, Τσούτσης,

Αναστασίου(54' Καπετάνος)

Αγροτικός Αστέρας (Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Βελλίνης(70' Καθάριος), Πάτο, Στεφανίδης

Αιγινιακός - Φωκικός 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αιγινίου

Με 4-0 διέλυσε τον υποβιβασμένο Φωκικό ο Αιγινιακός σε μία δυνατή προπόνηση ενόψει πλέι-άουτ. Πολύζος, Καζάκης, Ίτσιος και Κυνηγόπουλος τα γκολ για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη.

Αιγινιακός (Α. Διγκόζης): Τόλιος, Κ. Αχαλινόπουλος, Μπερτέν, Λιόλιος, Μπονίγια, Ζούρκος, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Καζάκης(57' Αντρέ), Πόποβιτς, Γουέλκαμ(75' Ίτσιος)

Φωκικός (Αχ. Μανέτας): Αμουτζάκης(22' Δημητρίου), Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος(70' Πρίφτης), Ευαγγελιδάκης, Χαλιώτης, Πολυχρονάκης, Μεγάλος(46' Ντάφλας), Ντούνης, Κασνέτσης, Χαντάκιας

Ηρακλής - Λάρισα 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Λάρισα επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή και μπήκε στα πλέι-οφ παίρνοντας τη θέση της Λαμίας. Ο Γιάντσης στο 83ο λεπτό το "χρυσό" γκολ των "βυσσινί" σε ένα επεισοδιακό ματς. Το ματς ήταν πολύ δυνατό από τα πρώτα λεπτά. Και οι δύο ομάδες ήθελαν το γκολ αλλά η ΑΕΛ το πέτυχε. Προηγουμένως είχαν αποβληθεί ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης, με τους δύο άντρες να διαπληκτίζονται την στιγμή της αποβολής τους! Στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 95' ο ρέφερι Αντωνίου έδωσε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Δεληζήση. Έξαλλοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ, μετά από αυτή την εξέλιξη μπήκαν μέσα στο γήπεδο και υπήρξε διακοπή στο ματς. Τελικά με την συμβολή της Αστυνομίας το πέναλτι εκτελέστηκε από τον Περόνε αλά... Πανένκα με τον Αποστολίδη να το αποκρούει και να στέλνει την ΑΕΛ στα πλέι-οφ.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς(60' Τσιλιγκίρης), Σιατραβάνης, Ρομάνο, Λουκίνας(60΄Περόνε)

ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο(50' Εγκεσάν), Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο(76' Ελιομάρ)

Τύρναβος - Εθνικός Γαζώρου 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αλκαζάρ

Στα πλέι-άουτ θα συμμετάσχει ο Τύρναβος μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Εθνικού Γαζώρου, ρίχνοντας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Γ' Εθνική. Λαμπρόπουλος και Αλεξίου τα γκολ για την ομάδα της Λάρισας. Έχασε πέναλτι νωρίτερα ο Κυριάκος ενώ στο 67ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γούπος για τους φιλοξενουμένους.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος(47' Ποκόνγκ), Γεωργίου, Γκούρτσας, Χαλούλος(53' Οττά)

Εθνικός Σερρών (Αλεξίου): Γούπος, Αγγελίδης, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Ανδρέου(68' Κραβαρίτης), Κρεββατάς, Δούμτσιος, Ελευθεριάδης, Τσιλούλης

Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου

Σε έναν Βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Ζάκυνθος επικράτησε με 2-1 του Πιερικού σε ένα αδιάφορο ματς μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται στα πλέι-άουτ.

Ζάκυνθος (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κριτσμάρεβιτς, Παπαδημητρίου, Τσόπελας, Πλαβούκος, Πιτταράς, Αποστόλου, Καμπούρης

Πιερικός (Γράφας): Καραογλανίδης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Γιαννόπουλος, Μπαξεβάνος, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Τσιάρας, Σταματής

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΣΚ Ολ. Βόλου 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η μεγάλη νικήτρια με σκορ 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι. Ο Τζέκος στο 9' άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Βουτσιάς έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Έχασε πέναλτι ο Διαμαντόπουλος 27' σε ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε πολλά για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν ήδη το μυαλό τους στα πλέι-οφ ανόδου.

Αν. Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Φωτιάς, Δημόπουλος, Κουλίδης, Βουτσιάς, Σαϊν(65' Μαυρίας), Τζέκος(80' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Πέεφ
Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Καρράς, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Ιντζίδης, Μακρυδημήτρης(85' Σκοπελίτης), Ρόκκας(64' Νικολιάς), Μπιτάνγκ, Κυζυρίδης, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος.

ΡΕΠΟ: Λαμία

Keywords
Τυχαία Θέματα