Αντσελότι: Θα αντάλλαζα το 9-1 με το 1-0

16:46 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το 9-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γρανάδα άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος σημείωσε πως η ομάδα επέστρεψε στις εμφανίσεις που ήθελε και πρόσθεσε πως θα αντάλλαζε το 9-1 με νίκη 1-0 στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ράγιο στο "Βαγιέκας".
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν θα αντάλλαζε το σημερινό 9-1 με νίκη 1-0 στο επόμενο παιχνίδι, ο Αντσελότι απάντησε το εξής: "Φυσικά και θα δεχόμουν ωστόσο αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι πως η ομάδα επέστρεψε στις εμφανίσεις

που θέλουμε".
Ο Αντσελότι δήλωσε επίσης πως "η ομάδα είναι φρέσκια και το δείχνουμε. Αγωνιζόμαστε με ρυθμό και μαρκάρουμε πολύ. Είμαστε ευχαριστημένοι, όμως είναι ένα μόνο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όπως και σήμερα.
Θα πρέπει να δείχνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Οι παίκτες πήγαν καλά, δείχνοντας σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα".
Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έβαλε πέντε γκολ, ο Αντσελότι δήλωσε: "Βελτιώθηκε όταν βελτιώθηκε η ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που σκοράρει πέντε γκολ με τη Ρεάλ. Αυτό είναι καλό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα".
Επίσης, ο Αντσελότι μίλησε και για τους Χάμες και Μόντριτς που επέστρεψαν στη βασική ενδεκάδα: "Ο Χάμες δεν έδειχνε με το παιχνίδι του πως ήταν για δυο μήνες εκτός δράσης. Είχε ένταση, ποιότητα και βοήθησε. Ο Μόντριτς γύριζε πολύ γρήγορα τη μπάλα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει το παιχνίδι και να το απλώνει στις πτέρυγες".

Keywords
Τυχαία Θέματα