«Κουλούρια» στη Βαυαρία

18:44 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: SGL ARENA

Δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ και της Σάλκε με το τελικό 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και τη βαθμολογική απόσταση που χωρίζει τις δυο ομάδες, ένας βαθμός, να διατηρείται στα ίδια επίπεδα.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η Άουγκσμπουργκ επέλεξε να αφήσει χώρους στη Σάλκε

και να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια τα χαλούσε και δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στην επανάληψη, η Σάλκε έγινε πιο επιθετική και έχασε την καλύτερη της ευκαιρία με τον Χούντελααρ στο 52ο λεπτό όταν ο Ολλανδός σούταρε πάνω στον Χιτζ με τον τερματοφύλακα της Άουγκσμπουργκ να αντιδρά σωστά και να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο τελευταίο 20λεπτο η Άουγκσμπουργκ προσπάθησε να πιέσει με στημένες φάσεις, αλλά ουσία μηδέν και έτσι μετά από δυο συνεχόμενες ήττες παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Όσο για τη Σάλκε, μετράει δυο βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια και είναι στη 5η θέση, ένα πόντο πάνω από την Άουγκσμπουργκ, και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος ώστε να βγει στο Europa League.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Φερχαεγκ, Χογκ, Κλαβάν, Φέλνερ (79' Γι), Μπάιερ, Κορ, Μπομπαντίγια, Βέρνερ (90' Μάταβζ), Χόμπιεργκ (65' Μπάμπα), Καϊούμπι
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Χόγκερ, Μπαρνέτα, Γκορέτσκα (15' Αόγκο), Μάιερ (84' Μπόατενγκ), Φουχς (46' Φαρφάν), Τσούπο Μότινγκ, Χούντελααρ

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: OLYMPIASTADION
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Χέρτα Βερολίνου που επικράτησε με 2-0 της Πάντερμπορν, βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και όλα δείχνουν πως και τη νέα σεζόν θα είναι στη Bundesliga.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τη μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου να είναι μια κεφαλιά του Πέκαρικ στο 36' με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Κακό το πρώτο, κακό και το δεύτερο ημίχρονο μόνο που, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η Χέρτα Βερολίνου ήταν πιο ουσιαστική και προηγήθηκε στο 68ο λεπτό. Ο Πλάτενχαρντ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βλάντιμιρ Στόκερ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.
Δυο λεπτά αργότερα, στο 70', η Πάντερμπορν έχασε τη καλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι με τον Βράντσιτς να κερδίζει τις κόντρες μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά να σουτάρει πάνω στο πρόσωπο του τερματοφύλακα Κραφτ.
Η Πάντερμπορν πίεσε για την ισοφάριση, με συνέπεια να αφήσει χώρους πίσω και στο 83' ο Σάλομον Καλού βρέθηκε απέναντι από την εστία και λίγο πριν σουτάρει κόπηκε. Νέα καλή στιγμή για τη Χέρτα στο 87' με τον Χοσογκάι να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα Κρούζε αλλά να μην μπορεί να τον κερδίσει.
Τελικά, οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" το παιχνίδι στο 88ο λεπτό με τον Πέκαρικ να βγάζει σέντρα από τα δεξιά και ο Σουλζ με μονοκόμματο σουτ στη κλειστή γωνία της εστίας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στις καθυστερήσεις η Πάντερμπορν είχε δοκάρι, δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι και συνεχίζει τη προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Πεκαρίκ, Λάνγκαμπ, Μπρουκς, Πλάτενχαρντ (89' Ντζενγκ), Σκιέλμπρεντ, Λούστενμπεργκερ, Μπέερενς (74' Σουλζ), Χαραγκούσι, Στόκερ (76' Χέγκελερ), Καλού
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούζε, Χάινλοθ, Ράφα, Χουνεμάιερ (71' Κασούνγκα), Μπρούκνερ, Ζίγκλερ (71' Κούτσκε), Βέμερ, Ρουπ (79' Μπάκαλορζ), Βράντσιτς, Μέχα, Λάκιτς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα