Νίκες με καλό ποδόσφαιρο θέλει ο Ζαρντίμ

19:36 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τηλεόραση της πατρίδας του μίλησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που εργάζεται στον ΟΣΦΠ και ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας.

Ο Ποροτγάλος τεχνικός τόνισε πως... «Είναι θετική η εμπειρία ως τώρα, παρά κάποιες δυσκολίες, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς έχουμε πολλούς παίκτες από διαφορετικές εθνικότητες. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος στην Ελλάδα

ασχολείται πολύ με το ποδόσφαιρο και υπάρχουν πολλές αθλητικές εφημερίδες. Είναι θετικό για μένα ότι δεν μιλάω ελληνικά και δεν καταλαβαίνω, οπότε έχω λιγότερη πίεση».
Όσο για την αγωνιστική του φιλοσοφία, είπε: «Στόχος μας είναι να νικάμε πάντα παίζοντας ποδόσφαιρο ποιότητας. Ο Ολυμπιακός είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και δεν έχουμε άλλο στόχο πέρα από τη νίκη και μάλιστα σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε στη μέση της προετοιμασίας και θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα στην κυκλοφορία της μπάλας. Οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητάμε».

Κυκλοφορούν πολλά σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για Πορτογάλους παίκτες. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Σήμερα η πορτογαλική αγορά είναι ελκυστική, αλλά πανάκριβη. Οι καλοί παίκτες δεν είναι ελεύθεροι και οι ομάδες τους πουλάνε ακριβά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλές δυνατότητες για επενδύσεις, αλλά το ίδιο πρόβλημα υπάρχει σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε.

Τέλος, για το φιλικό της Πέμπτης κόντρα στην Μπράγκα, είπε: «Ο αγώνας με τη Φαρένσε ήταν μια καλή προπόνηση. Το φιλικό της Πέμπτης με την Μπράγκα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για μένα. Θα δω πολλούς φίλους, αφού πάντα διατηρώ καλές σχέσεις με τις ομάδες που έχω συνεργαστεί. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για μας απέναντι σε μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο στην Πορτογαλία και πιστεύω πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα