ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Παρελθόν ο Καλαβρός από Ηλυσιακό

Η προσεχής σεζόν δεν θα βρει τον Μιχάλη Καλαβρό στο τεχνικό επιτελείο του Ηλυσιακού, καθώς ο Ελληνας τεχνικός για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από τους Ιλισιώτες, με την ΚΑΕ να του εύχεται κάθε επιτυχία και τονίζει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός αναφέρει:

"H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του Μιχάλη Καλαβρού από το προπονητικό επιτελείο. Ο Έλληνας

κόουτς, που υπηρέτησε με αφοσίωση την ομάδα επί σειρά ετών, αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και ξεκαθαρίζει πως η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για τον Μιχάλη.

«Στα Ιλίσια δούλεψα και συναναστράφηκα με υπέροχους ανθρώπους και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Ειδικά τον πρόεδρο, Παντελή Γαμπιεράκη, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μου στα δύσκολα, πρώτα σαν φίλος και μετά σαν πρόεδρος. Επίσης θέλω να πω ευχαριστώ στον Ανδρέα Παπαντωνίου, για όλα όσα μου δίδαξε. Θεωρώ ότι δίπλα του ωρίμασα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που μου εμπιστεύτηκαν το ταλέντο τους», τόνισε ο «Μάικ» που καταλήγοντας αναφέρθηκε στον Δημήτρη Παπανικολάου:

«Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Παπανικολάου θα αφήσει εποχή στο ελληνικό μπάσκετ ως προπονητής καθώς έχει γνώσεις, είναι σοβαρός και δείχνει να έχει γερό στομάχι!».

Κατά τα άλλα, το απόγευμα της Τετάρτης (25/7) ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Ανδρέας Παπαντωνίου και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Παπανικολάου, είχαν επαφή με το προσωπικό της ΚΑΕ, για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας. Στο συγκεκριμένο μίτινγκ αποφασίστηκε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου".

Keywords
Τυχαία Θέματα