Σοκάρει ο μιντιακός όμιλος

Σοκάρει τον κόσμο του Παναθηναϊκό ο τρόπος που χειρίζεται τα θέματα του Τριφυλλιού μιντιακός όμιλος, όταν στις ειδήσεις εμπλέκεται το όνομα του Νικόλα Πατέρα.

Κάθε μέτοχος του Παναθηναϊκού που θέλει να προσφέρει χρήματα και να βοηθήσει στη δύσκολη περίοδο που βιώνει ο σύλλογος περιμένει να ανοίξει η ΑΜΚ και φυσικά δεν σκοπεύει να «χαρίσει» εκατομμύρια σε ένα εγχείρημα, όπως το Σωματείο το οποίο είναι
αμφίβολο αν θα πετύχει.

Αντί λοιπόν ο συγκεκριμένος όμιλος να αναρωτιέται τους λόγους που το ενημερωτικό δελτίο έχει γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ ανάμεσα σε ΠΑΕ και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επιλέγει να χαρακτηρίζει… κακοδιαχειριστή τον Νικόλα Πατέρα. Τον μοναδικό πρόεδρο την τελευταία 20ετία που πολέμησε επιτυχημένα το διεφθαρμένο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον παράγοντα που έβαλε 12 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του στα ταμεία, που έφερε παιχταράδες και που επί των ημερών του ο κόσμος έζησε ημέρες Παναθηναϊκής υγεία!

Ακόμα όμως και κατακριτέο αν θεωρούν το ποσό των 10.000 ευρώ που μπήκε στη Συμμαχία από τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα χρήματα έβαλε στον Σύλλογο μέσω Παναθηναϊκή Συμμαχίας ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού Ομίλου και πόσα η οικογένειά του, η οποία είναι επίσης στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ!

ΥΓ. Δυσαρέσκεια για τον , δυσαρέσκεια για τον , δυσαρέσκεια για τον Πέρπε, δυσαρέσκεια για τον Ζοτς… Μα καλά τόσους γκρινιάρηδες φραγκοφονιάδες συντηρούσε τόσα χρόνια στις τάξεις της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός;
Keywords
Τυχαία Θέματα