Παρουσίασε δύο ο ΠΑΟΚ

19:02 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε για τα νέα αποκτήματα, αλλά και την προοπτική ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει κι άλλα παιδιά από το πρόγραμμα των off season προπονήσεων: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω δύο παιδιά που κέρδισαν μία θέση στον ΠΑΟΚ μέσα από συγκεκριμένη, αλλά και σημαντική διαδικασία. Και οι δύο συμμετείχαν στο πρόγραμμα των off season προπονήσεων

της ομάδας, ωστόσο είναι διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούσαμε καιρό, ξέραμε τις δυνατότητές του και απλά συμμετείχε σε ένα μέρος των προπονήσεων, ενώ ο Γιώργος Θεοδωράκος μας έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να καταλάβουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει, σε όλο το διάστημα των προπονήσεων, στο οποίο και συμμετείχε από την αρχή ως το τέλος. Από εδώ και πέρα, εκτός από την ευκαιρία να παίξουν στον ΠΑΟΚ θα έχουν και την περισσότερη πίεση που υπάρχει σε μία ομάδα του μεγέθους της δικής μας, αλλά θα εξαρτηθεί από την δική τους προσπάθεια μέχρι που θα φτάσουν.

Υπάρχουν 2-3 ακόμη παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την διαδικασία και τους οποίους παρακολουθούμε...»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τη σειρά του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, που είναι μια ομάδα με βαρύ όνομα στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι σημαντικό που είναι άνθρωποι που γνωρίζουν και εύχομαι να είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους. Θα προσπαθήσω στο γήπεδο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στους στόχους της. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ Α1 και Α2, αλλά έχω δουλέψει πολύ, θα συνεχίσω να δουλεύω και θα μπορέσω να ανταπεξέλθω.

Δυνατό μου σημείο είναι η προσπάθεια που κάνω στην προπόνηση κάθε μέρα. Ξεκινώ από άμυνα, αυτό έχω στο μυαλό μου και η επίθεση θα έρθει. Χαίρομαι που θα είμαι και πάλι μαζί με τον Γιώργο Θεοδωράκο. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ καλός παίκτης και έχει όπλο του το σουτ».

Τέλος ο Γιώργος Θεοδωράκος ανέφερε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Συμμετείχα για ενάμισι μήνα στο πρόγραμμα των προπονήσεων και είδα την δουλειά που γίνεται, η οποία είναι πολύ επαγγελματική. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πιστεύω ότι η Α1 χρειάζεται περισσότερη δύναμη και ταχύτητα και μέσα από την δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Χαίρομαι που θα παίξω μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, βοηθά σε άμυνα και επίθεση, είναι ένας πολυεργαλείο για τους προπονητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα