Μονακό για Σαλπιγγίδη

15:43 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την περίπτωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη εξετάζει σοβαρά η Μονακό όπως αποκάλυψε άνθρωπος της ομάδας που παρακολούθησε τον διεθνή επιθετικό στον αγώνα της Ελλάδας με την Πολωνία στο EURO 2012.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ", ο Έρικ Μανάσε τόνισε: "Παρακολούθησα το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας και,

πραγματικά, ο Σαλπιγγίδης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Θα δω και τον αγώνα της Εθνικής σας με την Τσεχία, στο οποίο, άλλωστε, αναμένεται να έχει θέση βασικού. Βέβαια, τον Σαλπιγγίδη δεν τον έμαθα τώρα με το Πανευρωπαϊκό. Αντίθετα, τον ξέρω από τα προηγούμενα χρόνια, θέλω να σας πω ότι τον είχα δει αγωνιζόμενο από κοντά, όταν είχα έρθει στην Ελλάδα, συνοδεύοντας τον Καρέκα. Πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Μονακό εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πιστεύω ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να διακριθεί αγωνιζόμενος σε συλλογικό επίπεδο και μακριά από την Ελλάδα. Και η ομάδα της Μονακό, που έχει πίσω της ιστορία αλλά και μπροστά της καλές προοπτικές, μπορεί να του προσφέρει αυτήν την ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα