Πώς εξηγούνται τα 300.000 της AVIN

Η ιστοσελίδα aioniapistos.gr αναλύει τα δεδομένα γύρω από την απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να δώσει χορηγία 300.000 ευρώ, μέσω AVIN, στο Σωματείο...

Αναλυτικά το κείμενο της σελίδας aioniapistos:

Το δέντρο των 300.000 ή το δάσος των 3 εκατ. και βάλε...

Αρκετοί ξαφνιάστηκαν για την απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να βάλει 300.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω χορηγίας της Avin,
βοηθώντας με αυτό το ποσό στην αδειοδότηση των Πρασίνων. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Ενιαίου Φορέα.

Τα παιδιά του Φορέα αντέδρασαν σε αυτή την... είδηση, θεωρώντας ότι αυτή η κίνηση κάτι κρύβει, με δεδομένο ότι κάποιος που... φεύγει, δεν βάζει χρήματα. Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν καθησυχαστικός λέγοντας ότι η κίνηση Τζίγκερ έχει να κάνει με την ομαλή μεταβίβαση των μετοχών και δεν κρύβει τίποτα άλλο.

Αυτή είναι και η μια εξήγηση της χορηγίας, η οποία μπορεί να μην είναι κάποιο υπέρογκο ποσό, αλλά ήταν ικανό για να δημιουργήσει μπόλικη παραφιλολογία! Ακόμη και... επαναδραστηριοποίησης του Τζίγκερ!

Ωστόσο αυτή η προοπτική (εξήγηση) δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφενός γιατί ο μεγαλομέτοχος δεν θέλει να βάλει ρευστό στην ΠΑΕ (λόγω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας), αφετέρου γιατί γνωρίζει ότι η παρουσία του διχάζει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η τρίτη εξήγηση έχει να κάνει με το... γηπεδικό! Μπορεί οι κύκλοι του μεγαλομετόχου να λένε σε κάθε τόνο ότι όλα έχουν γίνει στην εντέλεια, αλλά γνωρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει...

Άλλωστε εάν όλα ήταν τέλεια, σήμερα ο Παναθηναϊκός θα είχε δικό του γήπεδο και δεν θα ήταν μπλεγμένος σε κυκεώνα προβλημάτων. Άρα κάτι δεν έχει πάει καλά...

Έτσι για να απαλλαγεί από τις ευθύνες του γηπέδου, μεταφέροντάς της στην ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξοδέψει 300.000 ευρώ! Έστω και με την μορφή της χορηγίας, με σκοπό φυσικά να γίνει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου στο σωματείο, το οποίο θα αναλάβει και όλες τις ευθύνες της ιστορίας που λέγεται Διπλή Ανάπλαση.

Άλλωστε και μόνο από το γεγονός ότι στο συμφωνητικό με το σωματείο, ο μεγαλομέτοχος αναλαμβάνει ευθύνες μόνο για την ΓΗΠΕΛ και μέχρι την 6η Σεπτεμβρίου 2011, επί της ουσίας γλιτώνει ακόμη και την περιβόητη ρήτρα στον Μπόμπολα που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ!

Πέρα τα όσα μπορεί να προκύψουν από τις πιθανές αγωγές του Δήμου Αθηναίων και κυρίως του Μπάμπη Βωβού!
Keywords
Τυχαία Θέματα