Κατσικιάς στο Onsports: «Αξίζει να βρίσκεται παραπάνω ο Ιωνικός»

Φέτος ο Ιωνικός αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική, όμως είχε καλή πορεία, με δεδομένα τα προβλήματα του περασμένου καλοκαιριού, όπως εξήγησε ο Μιχάλης Κατσικιάς στο Onsports.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τους «κυανόλευκους», έχοντας εμπειρία από την κατηγορία, καθώς αγωνιζόταν στον Ελπιδοφόρο. «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Ιωνικό, καθώς το περασμένο καλοκαίρι έγιναν πολλά

που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό της στη Δ’ Εθνική. Η προετοιμασία έγινε σε λίγες μέρες. Όμως παρόλα αυτά ο Ιωνικός κατάφερε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε, αν και λόγω ιστορίας μόνο η πρώτη θέση αρμόζει σε αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά.

Φέτος στον Ιωνικό έπαιξαν αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου με τον Κατσικιά να τονίζει: «Στις ακαδημίες της ομάδας γίνεται καλή δουλειά και φέτος αγωνίστηκαν 4-5 παιδιά που βοήθησαν σημαντικά, όπως οι Μιχαλακάκος και Διάκος. Σίγουρα τη νέα περίοδο όλες οι ομάδες της κατηγορίας θα βασιστούν σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής και θεωρώ ότι στον Ιωνικό υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα».

Για τη νέα χρονιά, ο νεαρός άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα μείνει στον Ιωνικό: «Δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμη. Αν ήμουν λίγα χρόνια πιο μεγάλος δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου, θα έμενα στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εύχομαι στον Ιωνικό να επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Λόγω ιστορίας, κόσμου και φανέλας δεν αξίζει να βρίσκεται στη Δ’ Εθνική. Πέρασα πολύ όμορφα στη Νίκαια, με τους ανθρώπους της ομάδας να μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο και εύχομαι στον Ιωνικό να βρει τον δρόμο του».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια αναφορά στον κόσμο του Ιωνικού: «Μου το είχαν πει πριν έρθω ότι στο γήπεδο έχει πάνω από 1000 άτομα σε κάθε παιχνίδι. Όμως είναι διαφορετικό να το ζεις. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει σε άλλο γήπεδο Δ’ Εθνικής. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και στα δύσκολα παιχνίδια μας βοήθησαν πολύ. Εξάλλου, με το έρχονται στο γήπεδο οι φίλοι του Ιωνικού στήριζαν οικονομικά όλη τη χρονιά την ομάδα και γι’ αυτό πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα μπορέσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Δ’ Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα