«Πιο πολλά γκολ από την Αγγλία»

15:13 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Ουκρανία στην πρεμιέρα καθιστά επιτακτική ανάγκη για την Σουηδία την νίκη επί της Αγγλίας στις 15 Ιουνίου με τον Κρίστιαν Βίλχελμσον να υποστηρίζει πως για να έρθει η νίκη θα πρέπει οι Σουηδοί να σκοράρουν περισσότερες φορές από τους Άγγλους.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Ουκρανία, ο διεθνής μέσος της Αλ-Χιλάλ τόνισε: "Πλέον θέλουμε ακόμα περισσότερο να κερδίσουμε το επόμενο ματς, αλλά φυσικά, αν τα πάντα κυλούσαν ομαλά, θα είχαμε πάρει και τους τρεις βαθμούς του πρώτου αγώνα. Απλώς πρέπει

να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από την Αγγλία. Τόσο εύκολο! Ναι, ξέρουμε πως η αγγλική ομάδα έχει φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Θα τους διαβάσουμε πολύ καλά τις επόμενες μέρες και θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ακολουθώντας το πλάνο του Χάμρεν. Αν το ακολουθήσουμε, πιστεύω πως μετά τον αγώνα θα είμαστε χαρούμενοι. Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, είναι γενικά ένας ανταγωνιστικός όμιλος. Αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αγγλία. Είδα μόλις τα πρώτα 10 ή 15 λεπτά από το ματς που έπαιξαν με την Γαλλία, αλλά είμαι σίγουρος πως από τώρα μέχρι την ημέρα του αγώνα θα ξέρουμε πολύ καλύτερα την Αγγλία".
Ο Βίλχελμσον μίλησε και τους δυο πρωταγωνιστές του χθεσινού αγώνα, τον Σεφτσένκο και τον Ιμπραΐμοβιτς: "Οι Ουκρανοί έχουν ένα εξαιρετικό σκόρερ τον Σεφτσένκο, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και έκανε το ματς δύσκολο για εμάς. Όλη η ουκρανική ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Από την δική μας πλευρά, ξεχώρισε ο Ιμπραΐμοβιτς, που είναι ένας φανταστικός παίκτης και φυσικά θέλουμε πολλές μπαλιές να περνούν σε αυτόν, γιατί είναι εκπληκτικός. Αλλά είμαστε έντεκα καλοί ποδοσφαιριστές που παίζουν στο γήπεδο και ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι. Ο Ιμπραΐμοβιτς όμως ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ και απέδειξε πως πολλά εξαρτώνται από αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα