Αντσελότι: Πρώτα ο Ρονάλντο, μετά οι υπόλοιποι

18:08 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με την παρουσία και του Γκάρεθ Μπέιλ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερους παίκτες που εκτελούν καλά στημένα ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι έσπευσε να σημειώσει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εκτελεί πρώτος τα στημένα και μετά οι Μπέιλ, Ντι Μαρία.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πολύ ποιότητα. Αυτός θα είναι ο βασικός εκτελεστής των στημένων μας και μετά έρχονται οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ντι Μαρία, που έχουν πολύ καλές εκτελέσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή των παικτών μου. Ο Κριστιάνο

είναι φανταστικός επαγγελματίας και πάντα είναι συγκεντρωμένος πριν και μετά την προπόνηση. Αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για όλους".
Όσο για τις σκέψεις του σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Χετάφε, ο Αντσελότι δήλωσε: "Αύριο (Κυριακή) θα αποφασίσω για την αρχική σύνθεση στο ματς με την Χετάφε. Έχουμε αρκετούς τραυματίες και αυτό δίνει σε αρκετούς παίκτες αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστούν. Δεν νιώθω πίεση που έχω παίκτες, όπως ο Ρονάλντο και ο Μπέιλ. Ίσα-ίσα, έχω λιγότερη γιατί πλέον μπορούν να κάνουν πολύ πιο εύκολη την δουλειά μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα