Αν έχεις Όσκαρ… διάβαινε

16:41 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ- ΦΟΥΛΑΜ: 2-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Προβλημάτισε ξανά, αλλά τουλάχιστον κέρδισε η Τσέλσι. Οι «μπλε» τον Όσκαρ, να σκοράρει ξανά επικράτησαν με 2-0 της Φούλαμ κι επέστρεψαν στις νίκες.

Στο 6ο μόλις λεπτό, τα σουτ του Ετόό κόντραρε στον Στοκντέιλ, ενώ στο 13' το σουτ του Μπεντ, σταμάτησε στον Τσεχ.

Στο 45' το σουτ του Ιβάνοβιτς πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 52' η Τσέλσι έφτασε στο γκολ. Σκόρερ ο Όσκαρ που νίκησε εξ επαφής σχεδόν τον Στοκντέιλ. Το τελικό 2-0 έκανε ο Μίκλε με όμορφο γυριστό στο 84ο λεπτό.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρεζ, Μίκελ, Σούρλε (80' Λάμπαρντ), Όσκαρ, Αζάρ (85' Ντε Μπρούιν), Ετό'0 (63' Τορες)

ΦΟΥΛΑΜ: Στόκντεϊλ, Ρίτερ, Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Νταφ (64' Τααράμπτ), Σίντουελ, Πάρκερ, Κατσάνικλιτς (73' Μπανγκά), Κασάμι (85' Ροδαγιέγκα), Μπεντ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 3-0
Γήπεδο: Χόθορνς

Επιτέλους νίκη για τη Γουέστ Μπρομ, που επικράτησε με 2-0 της Σάντερλαντ.

Η Γουέστ Μπρομ μπήκε δυνατά στο ματς και στ 2ο λεπτό, ο Σεσενιό άνοιξε το σκορ από κοντά, σκοράροντας στο ντεμπούτο του και μάλιστα κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στο 61ο λεπτό, το πλασέ του Σεσενιό, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 65' και στο 72' οι Άλτιντορ και Κάτερμολ έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά στο 76' η Γουέστ Μπρομ πέτυχε το 2-0 με κοντινό πλασέ του Ρίτζγουελ και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Το τελικό 3-0 πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Αμαλφιτανό.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Αμαλφιτανό, Σεσενιό, Μόρισον, Μουλούμπου, Σινκλέρ (69' Γιάκομπ), Ανελκά (69' Ανιτσέμπε)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Ο' Σέι, Ντιακιτέ, Σελούτσκα, Γκάρντνερ (70' Κάτερμολ), Τζόνσον, Κι, Κόλμπακ, Τζιακερίνι (46' Μαυρίας), Μπορίνι (59' Άλτιντορ), Φλέτσερ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΧΑΛ: 2-3
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Χαλ μέσα στην εδρα της Νιούκαστλ με 3-2 κι ας βρέθηκε να χάνει δύο φορές!

Στο 3ο λεπτό, το σουτ του Σισοκό έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 10', μετά από κακή προσπάθεια του Σισέ, η μπάλα στρώθηκε στον Ρεμί, που με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Νιούκαστλ. Η Χαλ ανέβασε στροφές και έφερε στα ίσα το ματς στο 26ο λεπτο με όμορφο σουτ του Μπράντι, αλλά στο 44' ο Ρεμί με εξίσου όμορφο αουτ, έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Νιούκαστλ.

Η Χαλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφερε στα ίσα το ματς στο 48ο λεπτό, με κεφαλιά του Ελ Μουχαμαντί. Στο 53ο λεπτό η κεφαλιά του Σισέ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 76ο λεπτό ο Αλούκο με τρομερό σουτ, έκανε το 3-2 για τη Χαλ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί (86' Τιοτέ), Κολοτσίνι, Γιανγκά-Εμπιβά, Σαντόν, Ανίτα, Καμπάιγ (60' Γκουφράν), Σισοκό, Μπεν Αρφά, Ρεμί, Σισέ (73' Μαρβό)

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ροσενιόρ, Ντέιβις, Τσέστερ, Κουίν (64' Μπόιντ), Χάντλστοουν, Αλούκο, Ελ Μοχαμαντί, Λίβερμορ, Μπράντι (74' Μέιλερ), Γκρέιαμ (84' Σαγκμπό)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-3
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Τη νίκη με 3-2 πήρε η Έβερτον σε ένα καταπληκτικό ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά στο 31' ο Τζάρβις έκανε όμορφη ε έργεια και γύρισε στον Μόρισον, ο οποίος με σουτ, έκανε το 1-0 για τα «σφυριά».

Στο 58ο λεπτό, το σουτ του Οβιέδο, έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 61' ο Μπέινς με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, έκανε το 1-1 για την Έβερτον. Στο 70ο λεπτό, ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε σουτ του Οβιέδο, αλλά στο 77' ο Νόουμπλ με πέναλτι, έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Νόουμπλ αποβλήθηκε και στο 83' ο Μπέινς με ακόμη ένα εξαιρετικό φάουλ, έγραψε το 2-2. τη νίκη στην Έβερτον χάρισε ο Λουκάκου με πανέμορφη κεφαλιά.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ριντ, Ο' Μπράιαν, Κόλινς, Ρατ, Νόλαν (80' Τέιλορ), Νομπλ, Ντιαμέ, Τζάρβις (72' Βαζ Τε), Μόρισον, Μαϊγκά (63' Μαϊγκά)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόλεμαν, Ντιστέν, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Όσμαν (52' Οβιέδο), Μπάρι, Μπάρκλεϊ, Μιραλάς, Νέισμιθ (46' Λουκάκου), Γέλαβιτς (46' ΜακΚάρθι)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 0-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματ έμεινε η Λίβερπουλ που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαουθάμπτον.

Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος, με τη Λίβερπουλ να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Σαουθάμπτον.

Οι «άγιοι» αιφνιδίασαν τη Λίβερπουλ στο 54ο λεπτό και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Λόβρεν, μετά από κεφαλιά. Στο 66ο λεπτό, ο Μινιολέ είπε όχι σε σουτ του Σο, ενώ στο 90' ο Στάριτζ δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τουρέ, Άγκερ (58' Ενρίκε), Σκρτελ (72' Λουίς Αλμπέρτο), Σακό, Τζέραρντ, Λούκας Λέιβα, Χέντερσον, Μόουζες, Άσπας (46' Στέρλινγκ), Στάριτζ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Φοντ, Λόβρεν, Κλάιν, Σο (76' Γουόρντ Πρόους), Λαλάνα, Σεϊντερλίν, Γουανιάμα, Ροντρίγκεζ (89' Κορκ), Οσβάλντο, Λάμπερτ (66' Ντέιβις)

ΝΟΡΙΤΣ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 0-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασε από την έδρα της Νόριτς, η Άστον Βίλα, καθώς επικράτησε με 1-0.

Μόλις στο 3ο λεπτό το σουτ του Βάιμαν τράνταξε το δοκάρι του Ράντι, ενώ στη συνέχεια ο γκολκίπερ της Νόριτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπεντεκέ. Η Νόριτς Άγγιξε το γκολ στο 7ο λεπτό, αλλά ο Γκουζάν απέκρουσε το πέναλτι του Σνόντγκρας, ενώ στο 12' ο Φαν Βολφσβίνκελ προσπάθησε να σκοράρει με το στήθος εξ επαφής και δεν τα κατάφερε. Τελικά στο 30ο λεπτό, ο Αγκμπνολαχόρ έκανε όμορη ενέργεια, έδωσε για τον Κόζακ, που από κοντά έγραψε το 1-0 για τη Βίλα.

Στο 59ο λεπτό ο Σνόντγκρας έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε αλλά ο Γκουζάν μπλόκαρε, ενώ και στο 89' ο κίπερ της Βίλα απέκρουσε σουτ του Χούπερ.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Γκαρίδο, Τέρνερ, Μπασόνγκ (38' Μπένετ), Μάρτιν, Φερ, Σνόντγκρας, Χόουσον, Ρέντμοντ (63' Πίλκιντινγκτον), Ελμάντερ (63' Χούπερ), Φαν Βολφσβίνκελ

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Φλάαρ, Κλαρκ, Λούνα, Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Τόνεφ (77' Σιλά), Μπακούνα, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ (61' Ελένιους), Μπεντεκέ (28' Κόζακ)

Keywords
Τυχαία Θέματα