Μαχαίρωσε 65 φορές τη 16χρονη φίλη της για τις γυμνές φωτογραφίες τους στο Facebook!

23:52 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα 16χρονο κορίτσι στο Μεξικό μαχαίρωσε 65 φορές την καλύτερή της φίλη στην πλάτη απλώς και μόνο γιατί είχε βάλει γυμνές τους φωτογραφίες στο Facebook!

Η 16χρονη Erandy Elizabeth Gutierrez (στη φωτο αριστερά) έγινε έξαλλη όταν ειδοποιήθηκε ότι η φίλη της Anel Baez (στη φωτο δεξιά), επίσης 16 χρόνων, είχε αναρτήσει τολμηρές φωτογραφίες τους στο Facebook και αμέσως την ενημέρωσε ότι θα είναι τυχερή αν επιβιώσει έως το τέλος του έτους...

«Μπορεί να φαίνεται ότι είμαι πολύ ήρεμη, αλλά στο μυαλό μου σε έχω σκοτώσει τουλάχιστον τρεις φορές», έγραψε χαρακτηριστικά η Gutierrez στην Baez μέσω του Twitter.

Η Baez δεν πήρε στα σοβαρά τις απειλές της φίλης της και την κάλεσε στο σπίτι της στο Guamuchil, στο Μεξικό, για να συμφιλιωθούν.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η Gutierrez ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, αλλά πήγε στην κουζίνα, όπου πήρε ένα κουζινομάχαιρο, και μαχαίρωσε τη φίλη της πάνω από 60 φορές!

Eκπρόσωπος της αστυνομίας εξήγησε ότι μετά τη δολοφονία η Gutierrez προσπάθησε να καθαρίσει το αίμα από τα ρούχα της και το μαχαίρι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Gutierrez έφυγε από το σπίτι της φίλης της και προσποιήθηκε ότι θρηνεί μαζί με άλλους φίλους του θύματος, όμως, μετά από έρευνες της αστυνομίας συνελήφθη στην κηδεία της 16χρονης.

Keywords
Αναζητήσεις
γυμνες φωτο elizabeth gutierrez
Τυχαία Θέματα