«Ελεύθερο πουλί» κι επίσημα πλέον ο Πούτιν

22:14 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το διαζύγιο του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και της πρώην πια συζύγου του, Λιουντμίλα, εκδόθηκε πλέον και οι δυο τους είναι και πάλι ελεύθεροι. Το γεγονός μάλιστα επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χωρίς να διευκρινίσει το πότε έγινε αυτό.

Μάλιστα, από το βιογραφικό του Πούτιν που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της ρωσικής προεδρίας αφαιρέθηκε η λέξη «παντρεμένος».

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες.

Ο Πούτιν, η ιδιωτική ζωή του οποίου αποτελεί θέμα «ταμπού» για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης -εκτός και αν οι πληροφορίες προέρχονται

απευθείας από το Κρεμλίνο- αιφνιδίασε τους συμπατριώτες του τον περασμένο Ιούνιο όταν, μαζί με τη Λιουντμίλα, ανακοίνωσε το χωρισμό τους σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι επρόκειτο για «κοινή απόφαση», μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου.

«Ο γάμος μας τελείωσε επειδή ουσιαστικά δεν βλεπόμασταν πλέον. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Είναι ένα πολιτισμένο διαζύγιο», είχε πει η Λιουντμίλα.

Οι μοναδικές πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή του Πούτιν που αναγράφονται πλέον στο βιογραφικό του που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του είναι αυτές που αφορούν τις κόρες του, Μαρία και Κατερίνα, που γεννήθηκαν το 1985 και το 1986 αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα