Προβάδισμα με μαγεία Παστόρε!

23:40 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ: 3-1
Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Παρι που νίκησε με 3-1 την Τσέλσι μέσα στο Παρίσι.

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Βεράτι δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, αλλά στο 4' η Παρί πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ματουϊντί έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, ο Κέιχιλ έδιωξε λανθασμένα και ο Λαβέτσι από το ύψος του

πέναλτι στόπαρε με το στήθος και με όμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Η Παρί πέτυχε το γρήγορο γκολ και στη συνέχεια ήλεγξε το τέμπο του αγώνα, με την Τσέλσι να μην μπορεί να πατήσει περιοχή και να απειλήσει, μην έχοντας και καθαρό φορ . στο 19ο λεπτό η Τσέλσι είχε το πρώτο της σουτ, με τον Λουίς, αλλά ο Σιρίγκου δεν ανησύχησε, ενώ στο 25' ο Λαβέτσι έφυγε από αριστερά στην κόντρα, έκανε και το σουτ πιεζόμενος από τον Ιβάνοβιτς με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τσεχ. Και από τα πουθενά στο 26ο λεπτό η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι. Ο Όσκαρ τσίμπησε την μπάλα, ο Τιάγκο Σίλβα τον ανέτρεψε και ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι, με τον Αζάρ να κάνει το 1-1 από τα 11 μέτρα. Η Τσέλσι άγγιξε το 2-1 στο 40ο λεπτό καθώς ο Γουίλιαν έδωσε όμορφα στον Αζάρ, που έκανε με τη μία το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σιρίγκου.

Στην επανάληψη η Παρί μπήκε πιο δυνατά και στο 52' άγγιξε το γκολ. Ο Ματουϊντί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Λαβέτσι έπιασε μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Τελικά στο 61ο λεπτό ο Λαβέτσι εκτέλεσε από αριστερά ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε από πολλούς και ο Λουίς κατά λάθος την έστειλε στα δίχτυα της Τσέλσι για το 2-1. Στο 63' το σουτ του Ίμπρα κόντραρε στον Τέρι, ενώ στο 79' το σουτ του Καμπάιγ από μακρά δεν βρήκε στόχο. Στο 84ο λεπτό η Παρί έφτασε κοντά στο 31 καθώς ο Καβάνι έκανε όμορφη προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Τσεχ. Τελικά στο 90+2' ο Παστόρε άδειασε σχεδόν όλη την άμυνα της Τσέλσι από δεξιά και με σουτ στην κλειστή γωνία του Τσεχ έκανε το 3-1.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ζαλέ, Μότα, Ματουϊντί, Βεράτι (76' Καμπάιγ), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς (68' Λούκας Μόουρα), Λαβέτσι (85' Παστόρε)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Λουίς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Αζάρ, Όσκαρ (72' Λάμπαρντ), Γουίλιαν, Σίρλε (59' Τόρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα