Κωστένογλου: Έπαιξε ρόλο η αποβολή

20:46 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

Για την αποβολή, η οποία "επηρέασε την έκβαση του αγώνα", έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής του Απόλλωνα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε ως στόχο να περιορίσουμε τους παίκτες της στο κέντρο. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, όμως είχαμε τέτοια τακτική συμπεριφορά που δεν την αφήσαμε να κάνει φάσεις. Το καταφέραμε και σε μία αντεπίθεση πετύχαμε το γκολ.

Στην επανάληψη αν και ξεκινήσαμε με το ίδιο σκεπτικό, δεχθήκαμε όμως την κόκκινη κάρτα, είχαμε και μία αναγκαστική αλλαγή και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Το παλέψαμε, δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί την προσπάθεια που έδειξαν, είχαν πίστη όση ώρα ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς στη συνέχεια στο γήπεδό μας και πρέπει τώρα να είμαστε εμείς έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Τραϊανό καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Για το πόσο επηρεάσε η αποβολή:

«Επηρέασε το παιχνίδι μας, γιατί στόχος μας ήταν να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσουμε το παιχνίδι. Ήταν απερίσκεπτη η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε, στο χρονικό σημείο που έγινε και στη θέση που έγινε η φάση»

Για το πώς βίωσε το ματς ως αντίπαλος της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πρώτη φορά παίζω αντίπαλός της εντός έδρας. Εύχομαι κάθε καλύτερο. Θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα