«Πάτησε» κορυφή η Βέροια

20:12 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος

Με 2-1 επικράτησε του Λεβαδειακού η Βέροια για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» με δύο γκολ

μέσα σε 3 λεπτά πήρε ακόμα τρεις βαθμούς, έφτασε τους 15 με μόλις μία ήττα (αυτή από τον ΟΣΦΠ) και ανέβηκε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μέσα σε τρία λεπτά η Βέροια πέτυχε δύο γκολ που με βάσει τις ευκαιρίες που είχε τα δικαιούταν και τα δύο. Στο 22' ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπατιόν αφύλαχτος στην καρδιά της μικρής περιοχής, με κεφαλιά έκανε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 25' τραγικό λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού, με τον Τομάς να μπερδεύεται με τον Σηφάκη και ο Ντουμίτρου με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Οι Βοιωτοί συνήλθαν άμεσα από το σοκ των δύο γκολ και ένα λεπτό αργότερα μείωσαν με τον Σοτέλο.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη προσπάθησαν και τα κατάφεραν εν τέλει να «παγώσουν» τον ρυθμό, να κρατήσουν μπάλα και να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Μόνο ένα σουτ του Σοτέλο στο 82' ήταν ότι πιο αξιοσημείωτο έκανε η ομάδα της Λιβαδειάς για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας(46' Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης(55' Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα(64' Κατίδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμες(68' Ορτέγκα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς(87' Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι(78' Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα