«Τρένο» η Ζάκυνθος

18:15 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών 3 - 0
21' Μπαλού, 29' Ντα Κόστα, 93' Ζλατκόφσκι

ΑΟ Χανιά - Φωστήρας 1-0
76' Μανωλάς

Πανηλειακός - Παναιγιάλειος 0 - 2
42' Μίλιεβιτς, 63' Σταμόγιαννος

Αχαρναϊκός - Ερμιονίδα 0-2

Γήπεδο: Αχαρνών

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Μπορεί ο Αχαρναϊκός να ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, η Ερμιονίδα ήταν αυτή που πήρε

τη πρώτη της νίκη στη Football League με γκολ που σημείωσε ο Βλαχόπουλος με προβολή στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Όμο στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 2-0. Ο Αχαρναϊκός έφτιαξε φάσεις αλλά ήταν κακός στα τελειώματα, ενώ είδε και την τύχη να του γυρνά τη πλάτη όταν στο 62' ο Πονηρός έβγαλε δύσκολα το σουτ του Παπατόλιου.

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Παπατόλιος, Κοντογουλίδης, Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Καλαμιώτης

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Τζανής, Συμελίδης, Καραδέμητρος, Βλαχόπουλος, Ταπέ, Όμο, Κολόκας, Μουσταφίδης, Σβόγιτς, Τούτοριτς

Α.Ε.Κ. - Απόλλων Σμύρνης (18:00)

Καλλιθέα - Άλιμος (22/10, 16:00)

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αιγινιακός - Καρδίτσα 1-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Αιγινίου

Διαιτητής:

Χάρη σε τέρμα του Ζούρκου λίγο πριν το τέλος, ο Αιγινιακός μάζεψε το πρώτο του τρίποντο στην εφετινή Football League, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους της ομάδας που «γέμισαν» το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη, ωστόσο έμειναν με εννέα παίκτες και εν τέλει έχασαν και τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρώτα ο Φαμπίνιο στο 55ο λεπτό είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 88' αποβλήθηκε και ο Κουλίδης. Ο Μπουντούρης, τέλος, έχασε πέναλτι στο 78ο λεπτό και την ευκαιρία να «κλέψει» το ματς, πριν η μπάλα τιμωρήσει την ομάδα του και δώσει τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Αιγινιακός (Αλ. Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Λιόλιος(57' Μπάρος), Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Ναουμτσέφσκι(60' Πόποβιτς), Κουτσοσπύρος(75' Γεωργίου), Καζάκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης(70' Βουτσιάς), Νίκιτς, Μίχος, Μπουντούρης, Τζέκος, Ρόβας, Σάββας, Κουλίδης, Χατζηρίζος, Στάμος.

Τύρναβος - Ζάκυνθος 0-1

Γήπεδο: Αλκαζάαρ
Διαιτητής: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

Μεγάλο «διπλο» για την Ζάκυνθο που έχει ξεκινήσει ιδανικά στην εφετινή Football League. Η ομάδα του νησιού επικράτησε και του Τύρναβου στη Λάρισα με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος για την ομάδα του Ντ. Ακίνο, ο Κρισμαρέβιτς στο 72' με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Τύρναβος μπορεί να ήταν καλύτερος, ωστόσο, δεν ήταν αποτελεσματικός απέναντι στον Ξενοδόχοφ και γνώρισε την εντός έδρας ήττα. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Ντατίδης στο 15ο λεπτό σε φάση διαρκείας στα καρέ της Ζακύνθου.

Τύρναβος (Α. Διγκόζης): Πρίφτης, Καραμανλής, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Ντατίδης, Μιλουντίνοβιτς, Τσούκαλος(54' Οττά), Θεριανός, Μούσα-Πόνγκο, Σολφερίνο, Σαμαράς(66' Σκαθαρούδης)

Ζάκυνθος (Ντ. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Γουλιανίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμαρεβιτς, Βαρέλα, Οικονόμου, Αποστόλου(59' Λέκκας), Ευθυμιάδης, Χατζησάββας(86' Κρολ)


Φωκικός - Λαμία 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

Διαιτητής:

Στο 92ο λεπτό η Λαμία έσωσε την παρτίδα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Φωκικό. Σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι που είχε και την αποβολή του Μπάμπη Τεννέ, προπονητή της Λαμίας, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους περίπου 1000 φίλους του ποδοσφαίρου. Η ομάδα του κ. Μαραντά μπορεί να μην ήταν καλύτερη, ωστόσο ήταν πιο αποτελεσματική και χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 19' ο Γκατσέσα άνοιξε το σκορ και άνοιξε λογαριασμό στην εφετινή Football League (την 1η αγωνιστική είχε ρεπό). Η Λαμία προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα και εν τέλει έφτασε στο γκολ στις καθυστερήσεις χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γκούρμα με σουτ από κοντά μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη.

Φωκικός (Γ. Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Σάιν Μαμούτ, Γκατσέσα(93' Χαλιώτης), Καλλέργης, Ρεθυθόπουλος, Καρυπιάδης(65' Σκαρίμπας), Χαριτίδης(84' Ντάμπος)

Λαμία (Μ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Φατιόν, Φράγκος(46' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Γενκά, Βασιλόγιαννης, Λεάντρο, Μουμίν(46' Γκούρμα), Κωστόπουλος.

Απόλλων 1926 - Πιερικός 0-0

Γήπεδο: Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς

Διαιτητής:

Μπροστά σε περίπου 1000 φίλους του ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην επάνοδό του στη Football League. Οι «Πόντιοι» μπορεί να ήταν καλύτεροι, ωστόσο δεν έφτασαν σε κάποιο τέρμα παρά τις αρκετές φάσεις που δημιούργησαν και το 0-0 έμεινε ως το τέλος. Ο Πιερικός προτίμησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και δεν βγήκε μπροστά για να αξιώσει τη νίκη και οι Κατερινιώτες πρέπει να αισθάνονται ευχαριστημένοι με το βαθμό που πήραν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και στο 78' έμειναν και με δέκα παίκτες όταν ο Ελιομάρ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Απόλλων 1926 (Θ. Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτέν, Δήμου, Ακασού, Ολίσε(82' Καράμπελας), Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης(70' Σουλίδης), Γκέσιος(52' Β. Παπαδόπουλος)

Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Πατσιογιώργος, Ντόικιτς, Κοντσίδης(72' Νικόλτσης), Λαμπάκης, Μάρκοβιτς, Μπουζούκης, Τσιάρας, Μυστακίδης(48' Μυστακίδης), Γιαννούλης, Ελιομάρ, Μανίκας(58' Αλεξίου)

Keywords
Τυχαία Θέματα