«Ανάσανε» ο Πλατανιάς

20:20 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Μήτσιος

Τους έξι βαθμούς έφτασε ο Πλατανιάς μετά το 1-0 επί της Ξάνθης στα Περιβόλια. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα και ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας, ανεβαίνοντας και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.
Η Ξάνθη

ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε πολλές ευκαιρίες και το 0-0 της ανάπαυλας την αδικεί.

Ευκαιρίες όπως αυτή του Ολιμπά στο 21' του Σολτάνι στο 25' και του Καπετάνου στο 32' και στο 41' δεν αξιοποιήθηκαν και το «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο αδικεί τους Ακρίτες.

Άλλη εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς ανέβηκε, κέρδισε γήπεδο και πάτησε την περιοχή του Ζαρόπουλου. Σε μία τέτοια στο 70' ο Ναζλίδης ανατράπηκε από τον Καρυπίδη και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε από τα ένδεκα βήματα την μπάλα στα δίχτυα των Ακριτών. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ξάνθη προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα. Είχε δοκάρι με τον Ράνο στο 89' και ένα καλό σουτ του Σολτάνι ένα λεπτό αργότερα. Ωστόσο, το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Άλκης, Μαχαμάτ, Τετέ(68' Ναζλίδης), Μενδρινός, Γκόμες, Μιλούνοβιτς(63' Τσουράκης),Τόρες(83' Ιτούα)

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Λουσέρο, Ομπόντο(79' Παπαστεριανός), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Καπετάνος(62' Ράνος)

Keywords
Τυχαία Θέματα