Κόντε: Βάλαμε ακόμα ένα λιθαράκι

19:45 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, η Γιουβέντους διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της μετά την σπουδαία νίκη στο "Τζουζέπε Μεάτσα" επί της Ίντερ με 3-1 με τον Αντόνιο Κόντε να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή Ιντερ. Οπως είπα και χθες, η Ιντερ

σε ένα ματς μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε οπότε αυτό το αποτέλεσμα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Ήμασταν καλύτεροι από ό,τι τον Νοέμβριο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν ό,τι έπρεπε. Οι αγώνες με την Ιντερ είναι πάντα αγώνες με "α" κεφαλαίο".
Σε ερώτηση για το αν η μάχη του τίτλου έχει κριθεί, απάντησε: "Βάλαμε ακόμη ένα λιθαράκι με τη σημερινή νίκη για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και κάναμε ένα βήμα μπροστά αλλά οι Νάπολι και Μίλαν περιμένουν ένα στραβοπάτημα μας για να μειώσουν τη διαφορά".
Πλέον το μυαλό όλων στην Γιουβέντους, είναι στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κόντε να δηλώνει: "Η Γιούβε πάει στο Μόναχο με αυτοπεποίθηση. Θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε μια ομάδα που χτίζεται σωστά. Στην Ιταλία είμαστε στο σωστό δρόμο, τώρα θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και στην Ευρώπη".
Ο Κόντε θέλησε να σχολιάσει και τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στο μέλλον του στην Γιουβέντους λέγοντας πως "με στενοχωρεί το να βλέπω στα ΜΜΕ σενάρια που δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτουν. Αλλα λέω εγώ, αλλιώς τα ερμηνεύουν κάποιοι. Κάποια μέρα, στο μέλλον, μπορεί να πάω στο εξωτερικό αλλά το παρόν μου είναι στη Γιουβέντους".
Όσο για την επιλογή του να παρατάξει την Γιουβέντους κόντρα στην Ίντερ με επιθετικό δίδυμο τους Μάτρι-Κουαλιαρέλα, ο Κόντε δήλωσε πως "κανείς δεν κάνει τέτοιο rotation στην επίθεση όπως η Γιουβέντους. Ο Κουαλιαρέλα έχει παίξει και σε άλλα σημαντικά ματς και συχνά ήταν βασικός φέτος σε μεγάλους αγώνες. Εμπιστεύομαι πάντα το βλέμμα στο μάτι ενός παίκτη μου γιατί ξέρω ότι σπάνια δεν είναι ειλικρινές"

Keywords
Τυχαία Θέματα