Βήμα παραμονής για ΟΦΗ

18:38 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης σκόραραν σε κάθε ημίχρονο, ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεντί Κουλέ" και μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφάλεια από τους 31 βαθμούς.Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γιάκο στο 85'.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας, περισσότερες τελικές και το γκολ με τον Παπάζογλου. Στο 12' Ο Παπάζογλου

δοκίμασε ένα σουτ από καλή θέση με τον Φεγκρούς να διώχνει, την μπάλα, ενώ μετά από πέντε λεπτά (17') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Παπάζογλου έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ ο Φεγκρούς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για να γίνει το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με το σουτ του Μακρή να φεύγει άουτ. Ο ΠΑΣ στην συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, παρά την υπεροχή που είχε ο ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, στο 39' από την κεφαλιά του Λίλα ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 42' από την κεφαλιά του Κολοβέτσιου η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε αποφασισμένος και με "καθάρισε" την υπόθεση νίκη με το γκολ του Κουτσιανικούλη, ενώ είχε και δοκάρι, αλλά και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Ο ΠΑΣ ξύπνησε αργά και το μόνο που έδειξε ήταν ένα καλό οκτάλεπτο στο τέλος όπου μείωσε και με τον Γιάκο.

Με τη νίκη του αυτή ο ΟΦΗ έφτασε στους 31 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο ΠΑΣ παρέμεινε στους 38 βαθμούς.

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (54' Ιωαννίδης), Λαμπρόπουλος (92' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (88' Περογαμβράκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85' Κειτά), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (72' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (83' Νικλητσιώτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα