Κοιτάνε και αλλού για γήπεδο

15:15 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης και τις πρώτες δηλώσεις των Αδαμίδη, Νοτιά και Βλάχου, όπου επισημοποιήθηκε και το ενδιαφέρον του υποψήφιου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι τρεις άνδρες επέστρεψαν στα γραφεία και συνέχισαν τις συζητήσεις. Ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν και τις επόμενες μέρες, είναι η κατασκευή νέου γηπέδου της Ένωσης. Από χθες σας είχαμε ενημερώσει πως προτεραιότητα αποτελεί η πληρωμή παικτών και η κατασκευή γηπέδου στη Νέα

Φιλαδέλφεια. Αυτές οι προτεραιότητες παραμένουν. Ο υποψήφιος ιδιοκτήτης είναι έτοιμος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που του δίνεται, προκειμένου να δει αν μπορεί να αναγερθεί το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ, στον ιστορικό χώρο της Φιλαδέλφειας, αλλά και με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αυτό.

Παράλληλα όμως, δεν σημαίνει πως δεν κοιτάζει και άλλες επιλογές. Παρότι ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένο deal, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, άνθρωποι για λογαριασμό του υποψήφιου ιδιοκτήτη ενημερώνονται και για άλλες περιοχές όπου θα μπορούσαν να χτίσουν ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ, εφόσον η λύση της Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπορεί να προχωρήσει. Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η απάντηση που -δεν- έδωσε ο κ. Βλάχος, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν εξετάζεται μόνο η επιλογή της Νέα Φιλαδέλφειας, δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα