Καπέλο: Μακριά από Ισπανία, Ολλανδία

14:55 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την κλήρωση για την συγκρότηση των ομίλων της τελικής φάσης του EURO 2012 περιμένουν στην Αγγλία με τον Φάμπιο Καπέλο να παραδέχεται πως δεν θα ήθελε η αγγλική ομάδα να βρεθεί στον ίδιο όμιλο με Ισπανία και Ολλανδία.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας μίλησε
Για το επίπεδο στη διοργάνωση "Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ακόμη και στο Μουντιάλ στα ημιτελικά υπήρχαν τρεις ομάδες που υπάρχουν κι εδώ με υψηλό επίπεδο τεχνικής και οργάνωσης.

Ακόμη υπάρχουν και καλές ομάδες που δεν είχαν συμμετάσχει στο Μουντιάλ και ανέβηκαν επίπεδο τώρα. Η Πορτογαλία, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν βελτιωθεί επίσης αρκετά. Θα είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση".
Για την περίπτωση να κληρωθεί στον όμιλο με την Ιρλανδία: "Ελπίζω όχι. Πρώτον επειδή οι χώρες είναι κοντινές και δεύτερον επειδή θα τεθώ αντιμέτωπος με Ιταλό προπονητή (Τζιοβάνι Τραπατόνι). Θα είναι σαν να αντιμετωπίζω την Ιταλία και δεν το θέλω".
Ποιες ομάδες θα ήθελε να αποφύγει: "Τις Ισπανία και Ολλανδία. Έπειτα τις Πορτογαλία και Γαλλία".
Αν σκέφτεται να παραμείνει στον πάγκο των «τριών λιονταριών»: "Σαν προπονητής της Αγγλίας, το Euro 2012 είναι το τέλος της καριέρας μου εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα