«Η ΑΕΚ δεν αποσύρθηκε»

14:01 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Τελικά η ΑΕΚ αποσύρθηκε, ή όχι, από τις διεκδικήσεις της στην αντιπαράθεση με Ηλυσιακό; Χθες, διέρρευσε, ότι συνέβη το πρώτο, τουλάχιστον, ενώπιον του ΑΣΕΑΔ. Το καταγράψαμε στο παρόν βήμα. Σήμερα δε, γίνεται λόγος και σε μερίδα του έντυπου Τύπου. Η χθεσινή "είδηση" προκάλεσε, λοιπόν, την αντίδραση των "Ενωσιτών".

Σύμφωνα με τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σωκράτη Λαμπρόπουλο, ισχύει αυτό που υποστήριζε χθες και ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, ότι δηλαδή

η εκδίκαση δεν έγινε! Γίνεται σαφές, ότι η ΑΕΚ θα επιμείνει στον αγώνα της κατά του Ηλυσιακού και ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς στα Ιλίσια.

ΑΕΚ δεν αποσύρθηκε ποτέ! Η συζήτηση στο ΑΣΕΑΔ ματαιώθηκε λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η ΑΕΚ δεν παρέστη, λοιπόν, χθες, και την Δευτέρα θα ζητήσει νέο προσδιορισμό δικασίμου για την (από τον Ιούλιο) αίτηση ανάκλησης της πρώτης απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Υπενθυμίζω δε, ότι και η καταγγελία της ΑΕΚ ενώπιον της ΕΕΑ εκκρεμεί και αναμένουμε να αποφασίσει σχετικά ο εισηγητής", μας είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Τι ακριβώς ισχύει τελικά, θα φανεί τις επόμενες ημέρες βεβαίως...

Keywords
Τυχαία Θέματα