Βλάχος: Βλέπουμε την ΑΕΚ σαν επένδυση

14:15 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος της Γ.Σ. ο εκπρόσωπος του ανθρώπου που θέλει να πάρει την ΑΕΚ στα χέρια του, Γιάννης Βλάχος, έκανε δηλώσεις τονίζοντας αφενός ότι ο εντολέας του βλέπει την ΑΕΚ σαν μία καλή επένδυση (αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί και να μη γίνει στη Φιλαδέλφεια), αφετέρου ότι δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό του ποδοσφαίρου. Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βλάχος: «Ο χρόνος δεν έχει καθοριστεί. Ο χρόνος πρέπει να είναι

σύντομος. Αυτός είναι ο λόγος που σε αυτό το στάδιο υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια. Αποφασίσαμε σε 45 μέρες να έχουμε ολοκληρώσει, όχι μόνο για τον δικό μου εντολέα αλλά γενικά για όποιον ενδιαφέρεται να εμπλακεί με την ΑΕΚ, τον οικονομικό έλεγχο. Ελπίζουμε να λυτρωθεί ο κόσμος της ΑΕΚ από το οικονομικό πρόβλημα.

Έχουμε κάνει εδώ και κάποιες μέρες εχέμυθες συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Σίγουρο είναι ότι το γήπεδο είναι μεγάλη επένδυση.

Για κατασκευή γηπέδου στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω για Νέα Φιλαδέλφεια. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και τα οικονομικά στοιχεία είναι σημαντικά. Πρόκειται για καθαρά επενδυτική οικονομική πρόταση. Εφόσον οι παράμετροι ενδιαφέρουν και τις δύο πλευρές, μακάρι να έρθουν σε συμφωνία. Θα γίνουν συζητήσεις και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε μία συγκεκριμένη εικόνα. Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά. Θα συμμετέχω προσωπικά στις διαπραγματεύσεις. Το περιεχόμενο μίας εντολής που έχω ήταν να μεταφέρω στη Γ.Σ. το ενδιαφέρον του εντολέα μου. Κι αυτό έκανα.

Δεν είναι όνομα που στην Ελλάδα είναι γνωστό στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ενήμερος για την κατάσταση στην ΑΕΚ, θέλει και επιθυμεί και ο ίδιος να δώσει μία λύση. Πρόκειται για επενδυτική πρόταση. Δεν είναι κάποιος φίλος της ΑΕΚ που θέλει να πάρει απλά την ομάδα. Το γεγονός είναι ότι η διοίκηση κάνει αυτή τη στιγμή μία συγκεκριμένη προσπάθεια και ελπίζω να υπάρξει συμφωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα