«Στον Μέσι η Χρυσή Μπάλα αλλιώς Τσάβι ή Ινιέστα»

14:45 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στις 9 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής που θα παραλάβει την εφετινή "Χρυσή Μπάλα" με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε Μέσι, να δίνει την ψήφο στο γιό του αλλά να υποστηρίζει πως αν ο φορ της Μπαρτσελόνα δεν κατακτήσει το βραβείο, αυτό να πάει είτε στον Τσάβι είτε στον Ινιέστα. Επισής ο μπαμπάς Μέσι μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, τις διαφορές με την Μπαρτσελόνα, τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την καριέρα του Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ισπανικό Τύπο, ο Χόρχε Μέσι
Για τη «Χρυσή Μπάλα», την οποία είναι φαβορί να κατακτήσει ο γιος του: "Αν δεν καταφέρει να πάρει ο Λιονέλ τη Χρυσή Μπάλα, τότε θα ήταν καλό να πάει σε έναν συμπαίκτη του, όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα".
Για την παρουσία του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: "Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι σπουδαίος προπονητής. Δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα χωρίς εκείνον. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα βρίσκεται εκείνη που έχει φτάσει".
Για το «classico» με τη Ρεάλ στις 10 Δεκεμβρίου: "Πρώτα από όλα υπάρχει το παιχνίδι με τη Λεβάντε και μετά εκείνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό νομίζω ότι σκέφτονται ο Μέσι και οι υπόλοιποι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Έχω την εντύπωση ότι ένα μεγάλος μέρος των ποδοσφαιριστών δεν κάνει αναφορά ακόμα στο ντέρμπι".
Για την καριέρα του Λιονέλ Μέσι: "Ο Λιονέλ έχει πει και το ξέρω ότι θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Μπαρτσελόνα. Υπάρχει αυτή η ιδέα στο μυαλό του. Είναι αλήθεια ότι η ζωή αλλάζει και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι, αλλά θα ήθελε να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα δίνει επιλογές στον Λιονέλ να σκοράρει πολλά γκολ".
Για τη διαφορά ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα: "Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και έχουμε πολλά να δούμε τη φετινή σεζόν. Με αυτή τη διαφορά στη βαθμολογία δεν μπορεί να πω κάτι ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα