Κίνα: Πατέρας χάριζε τα 3 παιδιά του, επειδή δεν είχε να τα μεγαλώσει (ΦΩΤΟ)

23:34 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας απεγνωσμένος πατέρας στην Κίνα έβγαλε τα τρίδυμα δέκα μηνών μωρά του στο δρόμο θέλοντας να τα δώσει σε μια καλή οικογένεια δωρεάν, επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει!

Η οικογένεια του Ξου Λιν από την Ντενφενγκ της επαρχίας Χενάν της Κίνας είχε ήδη άλλα δυο αγοράκια, όταν η γυναίκα έφερε στον κόσμο τα τρίδυμα αγόρια. Η οικογένεια έφτασε σε οριακό οικονομικό σημείο και ο πατέρας ξάπλωσε τα παιδιά του σε μια κουβέρτα στο πεζοδρόμιο και είπε ότι θα δώσει δωρεάν τα παιδιά

του σε μια καλή οικογένεια.

Σύμφωνα με έναν περαστικό, είπε ότι τα παιδιά είναι απόλυτα υγιή, αλλά αυτός και η γυναίκα του δεν μπορούν να τα θρέψουν. Ήλπιζαν ότι θα έκαναν μια κόρη, αλλά αντί γι' αυτό ήρθαν άλλα τρια αγόρια.

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, πιστεύοντας ότι είναι έμπορος βρεφών, ωστόσο αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. Τα μωρά δόθηκαν στην πρόνοια και ο άντρας συνελήφθη.

Στην Κινα επιτρέπεται μόνο ένα παιδί ανά οικογένεια, ωστόσο πολλές φορές ειδικά στις μικρές πόλεις και στα χωριά ο νόμος καταπατείται και οι γονείς πληρώνουν πρόστιμα. Ωστόσο, το κράτος από το τέλος του έτους προκειται να κάνει πιο ελαστικό το νόμο που ωστόσο έχει καταφέρει να κρατήσει σε ένα σταθερό επίπεδο την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου με τα 1,3 δισεκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα