Η Μαντόνα η διασημότητα με τα περισσότερα έσοδα

23:10 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, ήταν η διασημότητα με τις υψηλότερες απολαβές στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Η Μαντόνα ξεπέρασε σε έσοδα την Όπρα Γουίνφρι και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Όπως αναφέρει το Forbes, εκτιμάται ότι τα έσοδα της 55χρονης σταρ ανήλθαν σε 125 εκατομμύρια δολάρια από την περιοδεία της MDNA και τις σειρές ρούχων και αρωμάτων που

φέρουν την υπογραφή της.

Αυτά είναι τα υψηλότερα κέρδη σε μία χρονιά για τη Μαντόνα από το 1999, οπότε το Forbes άρχισε να δημοσιεύει τη λίστα με τα έσοδα των διασήμων.

Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα έσοδα αυτά προέκυψαν από την επανακυκλοφορία παλαιότερων ταινιών του -όπως τα E.T. και Τζουράσικ Παρκ-, καθώς και από την πορεία στις αίθουσες του οσκαρικού Λίνκολν.

Ο σκηνοθέτης, παράλληλα, λαμβάνει μερίδιο από τις πωλήσεις εισιτηρίων στα θεματικά πάρκα των στούντιο της Universal.

Στην τρίτη θέση ισοψήφησαν η συγγραφέας του 50 Αποχρώσεις του Γκρι, Ε.Λ. Τζέιμς, ο Σάιμον Κάουελ και ο Χάουαρντ Στερν με έσοδα 95 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη δεκάδα βρίσκουμε, επίσης, τον συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον, τον σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι, τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ και τη Lady Gaga.

To Forbes δημοσιεύει την ετήσια λίστα του χρησιμοποιώντας πληροφορίες από ατζέντηδες, παραγωγούς και άλλες πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα