Καθάρισε ο Ρούνεϊ

00:01 4/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τα «λιοντάρια» είχαν κάποια πολύ καλά διαστήματα, αλλά και σε φοβερή νύχτα τους Ντάνιελ Στάριτζ και Ραχίμ Στέριλινγκ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Κι αφού κανείς άλλος δεν μπόρεσε να το κάνει, ο Ρούνεϊ απεκατέστησε το... δίκαιο μένοντας ψύχραιμος από τα 11 βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαμπιάν Ντελφ της Άστον Βίλα έκανε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός ήταν η Αγγλία. Οι παίκτες

του Χότζον έβγαιναν συνεχώς στην επίθεση ψάχνοντας το πρώτο γκολ του ματς με τον Λέιτον Μπέινς να δημιουργεί την πρώτη τελική στο 5ο λεπτό, αλλά την μπάλα να περνάει άουτ. Την σκυτάλη πήρε η δυάδα της Λίβερπουλ, Στέρλινγκ και Στάριτζ, που συνδυαζόταν ιδανικά αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 15', αλλά και δέκα λεπτά αργότερα.
Τα 45' ολοκληρώθηκαν δίχως άλλες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αλλά το δεύτερο μισό ξεκίνησε με μία τεράστια για τη Νορβηγία, με τον Χαρτ να αποκρούει κεφαλιά του Κινγκ στο 50'. Το σκορ άνοιξε σχεδόν είκοσι λεπτά αργότερα, όταν ο Ρούνεϊ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ (68'). Πέντε λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Γουέλμπεκ προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά η προσπάθειά του αποκρούστηκε από τον Νορβηγό κίπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα