Μίνι εκδίκηση για Αργεντινή (VIDEO)

23:55 3/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 2-4
Γήπεδο: ESPRIT arena

Επική εμφάνιση από την Αργεντινή στο ντεμπούτο του Τάτα Μαρτίνο που διέλυσε 4-2 τη Γερμανία στο Ντίσελντορφ.

Την εκδίκησή της για τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γερμανία πήρε η Αργεντινή που φιλοξενήθηκε από του Παγκόσμιους

πρωταθλητές στο Ντίσελντορφ για να πάρει μεγάλη νίκη με 4-2, κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «αλμπισελέστε» ήταν ο Άνχελ ντι Μαρία που έκανε τρεις ασίστ και πέτυχε ένα τέρμα, οδηγώντας την ομάδα του, παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αγκουέρο στο 20' άνοιξε το σκορ για τους Λατίνους με τον Λαμέλα στο 40' με όμορφο σουτ, να κάνει το 2-0. Ο Φερνάντες στο 47΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με κεφαλιά για να έρθει ο Ντι Μαρία στο 50' να κάνει το 4-0 με όμορφο τσίμπημα μετά από απίστευτη ομαδική ενέργεια της Αργεντινής.

Από εκεί και πέρα, ήρθε η αντίδραση των «πάντσερ» που απλά μείωσαν το εύρος της ήττας τους. Ο Σίρλε στο 52' έγραψε το 4-1 από κοντά μετά από φάση διαρκείας για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 79'.με σουτ του Γκέτσε από το ύψος του πέναλτι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ (46' Βαϊντενφέλερ), Χέβεντες (7' Ρίντιγκερ), Ντουρμ, Γκίντερ, Κρόος (71' Ρούντι), Ρόις, Γκροσρόιτζ, Κράμερ, Ντράξλερ (33' Ποντόλσκι), Γκόμες (57' Γκέτσε), Σίρλε (57'Μίλερ)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο (80' Ανοτυχάρ), Ντεμικέλις, Σαμπαλέτα (78' Καμπανιάρο), Φερνάντες (46' Πέρες), Ρόχο, Μασεράνο, Μπίλια, Πέρες, Ντι Μαρία (86' Άλβαρες), Αγουέρο (83' Γκαϊτάν), Λαμέλα (68' Γκάγκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα