Κακοποίηση του ποδοσφαίρου στην Κρήτη

17:11 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Τα λεφτά τους πίσω θα πρέπει να ζήτησαν όσοι βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» σήμερα. ΟΦΗ και Κέρκυρα έδειξαν ένα άσχημο ποδοσφαιρικά θέαμα, με λίγες φάσεις και κανένα γκολ. Φουλ άμυνα έπαιζαν οι «Φαίακες», ανίκανοι στον δημιουργικό τομέα οι Κρητικοί. Οι μόνοι που μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από αυτό το ματς πρέπει να είναι οι παίκτες της Κέρκυρας, που πήραν έναν βαθμό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέτριος ήταν ο ρυθμός του αγώνα στην Κρήτη με ελάχιστες φάσεις. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με στημένες κυρίως φάσεις. Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των Κερκυραίων, ωστόσο δεν τα κατάφερναν και προσπαθούσαν να απειλήσουν από μακριά.

Η μόνο φάση που είναι άξια αναφοράς είναι εκείνη του 17ου λεπτού. Ο Παπουλής έστρωσε τη μπάλα στον Σουμπίνιο, ο οποίος με το αριστερό σούταρε έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και πέρασε δίπλα από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Η συνέχεια του ματς δεν είχε να επιδείξει κάτι το σπουδαίο πέραν από κάποια μακρινά σουτ των γηπεδούχων, και κάποιες υποψίες ευκαιριών των «Φαιάκων».

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ελαφρώς καλύτερο ήταν το δεύτερο μέρος στο «Γεντί Κουλέ». Και οι δύο ομάδες απειλούσαν μονάχα με μακρινά σουτ, τα οποία δεν έβρισκαν στόχο. Εν τω μεταξύ, ήταν που ήταν άσχημο το θέαμα, οι συχνές διακοπές το έκαναν ακόμα χειρότερο, μια και κάθε πέντε λεπτά ένας παίκτης ήταν στο έδαφος.

Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη κυρίως στην τελική πάσα και δεν κατάφερναν να δημιουργήσουν φάσεις. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος πάντως, ο οποίος είχε δύο ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο». Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 82ου λεπτού, όπου αρχικά ο Μάντζιος από αριστερά στην περιοχή απέτυχε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς με δυνατό σουτ, και στη συνέχεια ο Σουμπίνιο που πήρε το ριμπάουντ σούταρε, όμως ο Κροάτης μπλόκαρε.

Όσο και αν προσπάθησαν οι δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι στο ματς και το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ευχαριστημένους του Κερκυραίους, που θα μπορούσαν να είχαν χάσει το ματς, ωστόσο πήραν έναν πολύτιμο βαθμό για την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος (83' Μπούρμπος), Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν (76' Χόρχε Λόπεθ), Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Σίσιτς (67' Καμπάνταης), Παπουλής, Μάντζιος

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Λοβιν (60' Καλαντζής), Ιωάννου (74' Μαζνόφ), Τσίγκας (86' Χαμπλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα