Εύκολα ο ΠΑΟΚ

17:11 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εύκολα επικράτησε της Δόξα Δράμας ο ΠΑΟΚ με 2-0. Ασταθείς οι Δραμινίτες που για ακόμα μία φορά και παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι. Σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι σκόραρε και τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη επαναπαύτηκε χωρίς να απειληθεί από την ομάδα της Δράμας.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που υπήρχε ουσιαστικά στο γήπεδο στα πρώτα 45 λεπτά. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έδειξε τις διαθέσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Η Δόξα Δράμας το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να περιμένει τους Θεσσαλονικείς και να «αποκρούει» τις επιθέσεις του. Οι Δραμινίτες άντεξαν για 27 λεπτά και στο 28ο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σαλπιγγίδη ύστερα από πάσα του Βιεϊρίνια. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι συνέχισε να πιέζει για να πετύχει κι άλλο τέρμα και κατάφερε να το πανηγυρίσει στο 39' με κεφαλιά του Φωτάκη, ύστερα από σέντρα του Λίνο. Το πρώτο μέρος έληξε με κυρίαρχο του γηπέδου τον ΠΑΟΚ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με μία ταχύτητα κατεβασμένη μπήκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος αφού δεν απείλησε όσο και στο πρώτο μέρος την εστία του Ρόκα. Ανά διαστήματα η Δόξα Δράμας είχε καλές στιγμές προσπαθώντας με τον Βάντερσον να μειώσει το σκορ. Οι Θεσσαλονικείς επαναπαύτηκαν στα δύο πρώτα τέρματα που πέτυχαν, γεγονός που δεν τους στοίχησε αφού οι Δραμινίτες δεν είχαν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις κάποιες ευκαιρίες τους. Το ματς έληξε με 2-0, ακόμα μία σημαντική νίκη για τον ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας. Αδυνατεί να κοιτάξει στα μάτια της αντιπάλους της στη Σούπερ Λίγκα η ομάδα της Δράμας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (75' Κουμπρόγλου), Κανακούδης, Λίμα, Πιτσόκος (46'Ρούτσης), Σικαλιάς (46' Σοϊλέδης), Γκαμπόρ

ΠΑΟΚ(Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Μπαλάφας, Γκαρσία (59' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (71' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Λαζάρ, Αθανασιάδης (78' Γιάννου), Έτο

Διαιτητής: Χ. Καλογερόπουλος

Βοηθοί: Λ. Φραγκιαδάκης, Δ. Αναστσόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα